MrTea Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 moje Tymciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jak ładnie ci pije wiec na kiere dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaSiuM5 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 nio taki troche takiego kupilem. ---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:32 ---------- pare rzeczy zrobilem sam, ale poki co w silniku jeszcze nie dubałem. Moze kiedyś, zobaczymy jak bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Tomek, nie zmieniona jeszcze, auto dopiero pod koniec tygodnia odstawie do Marcina. Jasiu, przyjedziesz na spota, wciagnie Cie pare aut to zmienisz zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A co masz tdi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaSiuM5 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 spoko przyjade jak bede mial czas. nie powiem mialem pare koncepcji na niegoale poszly na drugi plan, bo wyskoczyly wazniejsze sprawy. ale w najblizym czasie sie pojawie, jak bede mial taka mozliwosc..moje stare audi jakos sobie radzi jak sie z busa przesiadlem, wiec poki co zdowolony jestem. Czestochowa jest wieksza jak moje miasto rodzinne, wiec kazdy ma jakis potencjał ... Do pokazania, ja tam sie nie denerwuje jak z kims przegram... bo to normalne, ktos wiecej kasy wpakowal w samochod, moze kiedys go przescigne... heheh mazenia, ale trzeba je miec........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 JaSiu a jaki masz u siebie silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaSiuM5 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 nie 1,8 t ale jakos daje rade. sprowadzany z belgii..narazie jezdzi a ma 246.000 tysi nalatane.. wiec kiedys nadejdzie jego koniec pewnie.... staram sie dbac ale roznie to bywa... moze mi ktos podpowie jakie kupic wachacze bo tył msm do wymiany gorne??? bede wdzieczny??? ---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ---------- aeb 1.8 t .. nalatane 246.000 wiec kiedys moze wyciagnac nogi...mam pyatanie do was moze ktos podpowie jakie wachacze kupic, bo z tylu gorne mam do wymiany???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Co do wahaczy mnie dziś nasz kolega ze spotów Marcin zakładal Febi, wcześniejsze 3 wahacze też mam febi i jest ok. Dobry stosunek ceny do jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaSiuM5 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 tzn ile kosztuja tak plus minus, jesli moge zapytac?? ---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:56 ---------- a najwazniejsze dostane je w czewie czy musze szukac gdzies dalej ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dostaniesz w kazdym sklepie motoryzacyjnym. FEBI BILSTEIN, zależy który wahacz masz uszkodzony, ceny sa różne w zależności od wahacza. Najdroższy jest np dolny tylny tzw banan..ale konkretnych cen nie podam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaSiuM5 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 dzieki za info, ja mam tylne gorne do wymiany tak mechanik powiedzial wiec nie znam sie tak dorze i dlatego zapytałem. jakos sobie poradze. a co do spotów jak cos bedziecie organizowac dajcie znac to jak tylko bede wolny to podjade zobaczyc jak to wyglada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 spoko, jak wpadniesz to zrobimy jakąś kreskę, chętnie zobaczę o ile będe szybszy od seryjnego 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 hehe no ladnie tu widze sie dzieje,ledwo chlopak sie zalogowal a juz na kreski ciagna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 nie ma lekko , mnie na 1 spocie wciagnal biały AFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ale z tyłu w B5 nie ma wahaczy chyba że chodzi o przód tylko ja źle sobie przeczytałem że mi wyszło tylny górny, a nie górny tylni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 nie ma lekko , mnie na 1 spocie wciagnal biały AFF hehe mega wkret sam nie wierzylem ze zassales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 w każdym razie jakby komuś pękło mocowanie wahacza to ktoś bardzo ładnie sobie poradził: http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/dp/1999758100_6234_1.jpg ---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:57 ---------- nie ma lekko , mnie na 1 spocie wciagnal biały AFF hehe mega wkret sam nie wierzylem ze zassales małoby brakło a na drugi dzień szukałby u mechanika co nie tak jest z samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 dobre mocowanie na sznurek z dresow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 nie ma lekko , mnie na 1 spocie wciagnal biały AFF jak pelikan kluche... wersja dla taxi:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi