MAGIC87 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 hahahah.... skopałem Ci dupsko az miło..................... Bogus jest godnym rywalem:wink: Trzeba byc na ,,FINCZ''
Piotrek98igo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 w 1 poscie dam liste na grila do madzi ,to piszcie czy jedziecie,ma byc palenie altany na koniec:decayed:
andr3i Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 znalazlem aukcje na ebay rozbitej s4 b6 pytam typa ile chce za listwy te z drzwi a ten: hi thanks for email we are selling the doors with door blades on £120+vat each best regards andy proba numer 2 e-mail hi mate sorry but there glued on and wouldnt want to remove from the doors best regards andy no i po trzeciej sie poddalem hi mate sorry going with doors and interior sold :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
michal_g84 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 poprostu gość chciał sprzedać drzwi razem z listwami, napisał że są przyklejone i nie chce ich odrywać, ja nie widzę tu nic dziwnego, a koniec końcem gość sprzedał wszystko
andr3i Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Chyba nie zczailes do konca jednak chcac napic sie piwa iddziesz do sklepu i kupjesz a nie kupujesz calej produkcji browaru.... na uj mi drzwi, jak tylko mi litwy trzeba pisze ze rozbiera na czesci wiec chcesz ta konkretna a nie pol auta bo odkleic nie umie:facepalm:
MAGIC87 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dopisz Zmude + karoline Oli I Malina:wink: No i Michał z 3 kolezankami:jerk:
andr3i Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dopisz Zmude + karolineOli I Malina:wink: No i Michał z 3 kolezankami:jerk: Karoline*
MAGIC87 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No sorka, zmeczony po 12 h biegania po schodach na 3 pietro.... Ale spoko Andrzeju, w s obote tez znajde na Ciebie haczyk
tymonA4 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 To jeszcze nie mój czas za szybko się mecze
andr3i Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No sorka, zmeczony po 12 h biegania po schodach na 3 pietro.... Ale spoko Andrzeju, w s obote tez znajde na Ciebie haczyk :eusathink:ciekawe co i jak
MAGIC87 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Uploaded with ImageShack.us Marcin az tak słabo idzie z mechanika ze tzreba było fach zmienic?
michal_g84 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Chyba nie zczailes do konca jednakchcac napic sie piwa iddziesz do sklepu i kupjesz a nie kupujesz calej produkcji browaru.... na uj mi drzwi, jak tylko mi litwy trzeba pisze ze rozbiera na czesci wiec chcesz ta konkretna a nie pol auta bo odkleic nie umie:facepalm: nie no ja rozumiem co miałeś na myśli tylko to jest trochę jak chciałbyś kupić same kratki a gość miałby do sprzedania kompletny zderzak, myślę że niekoniecznie znalazłby chętnego na gołe drzwi bez listew
Rekomendowane odpowiedzi