Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

24h Le Mans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

co sie dzieje?

wysłane z prodiża

Opublikowano

ostra rywalizacja z Porsche

Opublikowano

Audi w tym roku nie wygrało :kwasny:. Plotka głosi ze zawiodły walki w dieslu, a do benzyny zabrakło oleju w pit stopie :decayed:

Wygrała Purchawa. Zważywszy ze to nie Audi, a Porsche jest teraz perlą w koronie VW wydaje się to mooocnoo podejrzane :kox:,

Opublikowano
  • Autor

nissan z kolei nie mial obiecanych 1200km tylko 700. wiec o 200-300 mniej niz konkurencja. cos tam im nie wyszlo. grunt ze vag wygrywa. :)

wysłane z prodiża

Opublikowano

Vag ale to nie to samo. Ja jestem zawiedziony ale nie zdziwiony. Już rok temu było widać że jeżeli porsche się nie popsuje wygra bo ma szybszy/wydajniejszy bolid :kwasny: Nie wiem czy to że audi ma diesla nie wpływa na ich niekorzyść. silnik wysokoprężny chociaż może mieć 2 cylindry więcej od beznyniaka no i mniej pali jednak wychodzi na to że jest mniej wydajny... Do tego najniższa ilość energii jaką możę zgromadzić audi względem konkurencji. Przełom zrobili kilka lat temu z wprowadzeniem diesla który pozamiatał stawkę ale teraz są troszkę do tyłu względem napędu według mnie. Ale najlepsze jest jednak to że audi tak tego nie zostawi i zobaczymy co przygotują na następny sezon :kox: Prezes jakieś przecieki w inglo? :decayed: R18 e-tron konstrukcyjnie jest perfekcyjny(tak jak i porsche) ale napęd spalinowy według mnie do przeprojektowania lub wymiany. Komentatorzy mówili że nissan ma lżejszy silnik niż audi a ledwo się zmieścili w wadze gdzie w E-tronie podokładanę są odważniki żeby też się zmieścic w minimalnej :grin:

Do zobaczenia za rok w temacie :decayed: Swoją drogą chciałbym tam być :kox: