Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Bielsko-Biała i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a Siemian czesto tak szybko smignie ze mozna nie zauwazyc :)

kiedyś to pewnie tak ,ostatnio jeździ jak Pan Bóg przykazał,

kobieta z nim porobiła :confused4:

Opublikowano

ale zawsze z M nie jezdzi... ;)

Opublikowano

jak jedzie sam to łokieć na okno ,w radiu Bajm "Biała armia" ,tempomat na 70 i :witch:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 09:10_________________________________________________ :wink4::decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Wczoraj widziane 3 audice pod adrenaliną w sosnowcu , a w środku ekipa na gokardach widziana godzina około 20:00

Opublikowano

Dzisiaj na żywieckiej obok mc donalda czarne b5 z naklejką klubową na klapie SBI 5 młodocianych w garniturach:) chyba zdaną maturę jechali oblewać:).

nie 5 tylko 4 nie młodocianych bo średnia około 30 i nie maturę tylko na obiadku byli :naughty:

Opublikowano

Dzisiaj na żywieckiej obok mc donalda czarne b5 z naklejką klubową na klapie SBI 5 młodocianych w garniturach:) chyba zdaną maturę jechali oblewać:).

nie 5 tylko 4 nie młodocianych bo średnia około 30 i nie maturę tylko na obiadku byli :naughty:

A to sorki:). Wyglądali jak młodzi gniewni.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj godz.14 stacja bliska w jaworzu.srebrne b5 sedan 1.9tdi z ramkami klubowymi rejestracja SBI ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemian, Jasienica koło poczty ;]

Opublikowano

dzisiaj w Cieszynie pod castorama spotkany oto taki Audik z wlepą klubowa :) kto to taki :?:

zdjcie0028g.th.jpg

Opublikowano

PRZEMO na wjezdzie do Bielska od Skoczowa ,stalem w korku przed zwezka ,a on poboczem przelecial chyba caly zator :decayed:

Opublikowano

dziś ok 11:20 w Łodygowicach w stronę Żywca bordowe b5 w avancie blachy SBE...to chyba bar_tos :hi:

Opublikowano

dziś ok 11:20 w Łodygowicach w stronę Żywca bordowe b5 w avancie blachy SBE...to chyba bar_tos :hi:

:hi: no zgadza się... a gdzieś Ty mnie tam wypatrzył :decayed: :decayed:

Opublikowano

wracałem z za Żywca ale jak zwykle służbowym więc nie mogłeś mnie widzieć, nawet bez CB jechałem żeby Cię wywołać :thumbdown: no ale widziałem :kox:

Opublikowano

wracałem z za Żywca ale jak zwykle służbowym więc nie mogłeś mnie widzieć, nawet bez CB jechałem żeby Cię wywołać :thumbdown: no ale widziałem :kox:

a ja do Żywca właśnie mykałem :wink4:

także pozdro i do następnejgo spotkania na drodze :hi:

muszę kiedyś podjechać na spota do katosów ale ostatnio wtorki mi wogóle nie pasują ;(

Opublikowano

Chwilę po 17 na S1 za Skoczowem w stronę BB chyba Wihajster, potem w BB na rondzie na Sarnim B5 srebrny avant (ale to nie Wihajster).

Opublikowano

Chwilę po 17 na S1 za Skoczowem w stronę BB chyba Wihajster,

tak to ja :decayed:
Opublikowano

dziś ok 14:30 na wlocie do Wisły od Ustronia ciemno zielone B5 w avancie na blachach SR :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj około 13:40 srebrne B6 Avant blaszki SB na klubowych ramkach gdzieś pomiędzy pisarzowicami a wilamowicami (chyba blondynka prowadziła) :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Baddy dziś ok 15 na Bystrzańskiej - trochę pogadaliśmy :hi: