musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pany coś polecili byście u siebie we Wrocku jakiś Hostel np i do tego dupeczki
Sqizzy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pany coś polecili byście u siebie we Wrocku jakiś Hostel np i do tego dupeczki z kim pipko jedziesz ? Ja z dziewczyną zamierzamy wybrać się na dolny śląsk pod koniec lutego i też szukam ciekawego miejsca
chopin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pany coś polecili byście u siebie we Wrocku jakiś Hostel np i do tego dupeczki Musti zapraszam do siebie kanapa podwójna stoi sobie i czeka na gości a i miejsca w brud Wigilia klubowa była u mnie takze tego i nie będziesz musiał bulic za nocleg
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pany coś polecili byście u siebie we Wrocku jakiś Hostel np i do tego dupeczki Musti zapraszam do siebie kanapa podwójna stoi sobie i czeka na gości a i miejsca w brud Wigilia klubowa była u mnie takze tego i nie będziesz musiał bulic za nocleg propozycja kusząca Ci powiem ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- Pany coś polecili byście u siebie we Wrocku jakiś Hostel np i do tego dupeczki z kim pipko jedziesz ? Ja z dziewczyną zamierzamy wybrać się na dolny śląsk pod koniec lutego i też szukam ciekawego miejsca Leci ze mną znajomy bo ja nie wiem czy będę mógł kierować na powrocie , tak jak było ostatnio na śląsku
Nelson Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pany coś polecili byście u siebie we Wrocku jakiś Hostel np i do tego dupeczki Musti zapraszam do siebie kanapa podwójna stoi sobie i czeka na gości a i miejsca w brud Wigilia klubowa była u mnie takze tego i nie będziesz musiał bulic za nocleg propozycja kusząca Ci powiem ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- Pany coś polecili byście u siebie we Wrocku jakiś Hostel np i do tego dupeczki z kim pipko jedziesz ? Ja z dziewczyną zamierzamy wybrać się na dolny śląsk pod koniec lutego i też szukam ciekawego miejsca Leci ze mną znajomy bo ja nie wiem czy będę mógł kierować na powrocie , tak jak było ostatnio na śląsku Mów mnie, kiedy wpadasz i na ile:decayed:
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hehe tylko się chłopy nie pobijcie Wizytę mam 23.01 na 15 a potem albo wrócę do siebie albo coś można trącić jak zapraszacie
Nelson Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hehe tylko się chłopy nie pobijcie Wizytę mam 23.01 na 15 a potem albo wrócę do siebie albo coś można trącić jak zapraszacie Jebniemy coś, a co się będziemy szczypać. Wrocławskie Andrzeje Ryje mają zmodyfikowane wątroby:decayed:
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hehe tylko się chłopy nie pobijcie Wizytę mam 23.01 na 15 a potem albo wrócę do siebie albo coś można trącić jak zapraszacie Jebniemy coś, a co się będziemy szczypać. Wrocławskie Andrzeje Ryje mają zmodyfikowane wątroby:decayed: No to widzę ekipa się zebrała od Was by ze mną wychylić co nie co Miło z waszej stony Pany
chopin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 U nas jest grupa spotowa i grupa AA4 spotowa
Nelson Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dżozef nie wiem jak Ty, ale my pijemy tylko dinks:wink:
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dżozef nie wiem jak Ty, ale my pijemy tylko dinks:wink: Nelson a ja słyszałem że tylko bimber tam u Was się trąca
Nelson Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dżozef nie wiem jak Ty, ale my pijemy tylko dinks:wink: Nelson a ja słyszałem że tylko bimber tam u Was się trąca Bimber przepuszczany przez chleb:grin:
Gość cwiara Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hehe tylko się chłopy nie pobijcie Wizytę mam 23.01 na 15 a potem albo wrócę do siebie albo coś można trącić jak zapraszacie Dobra to piątek wolny biere . Nelson to co jak ostatnio? 2x0,7 na trzech i 2x 0,7 na dwóch?
chopin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Cwiara przecie Ty w tygodniu podobno niet
Gość cwiara Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Cwiara przecie Ty w tygodniu podobno niet W tym tygodniu nie. A to bedzie następny
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hehe tylko się chłopy nie pobijcie Wizytę mam 23.01 na 15 a potem albo wrócę do siebie albo coś można trącić jak zapraszacie Dobra to piątek wolny biere . Nelson to co jak ostatnio? 2x0,7 na trzech i 2x 0,7 na dwóch? to ja już nie wiem u kogo chlamy nocujemy i czy wrócę żywy , grunt to dobra impreza jakies dupeczki ktoś poleci ?
chopin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja nie ale nelson słynie z Bulgarek to może sie podzieli
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja nie ale nelson słynie z Bulgarek to może sie podzieli
hornet Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hehe tylko się chłopy nie pobijcie Wizytę mam 23.01 na 15 a potem albo wrócę do siebie albo coś można trącić jak zapraszacie Dobra to piątek wolny biere . Nelson to co jak ostatnio? 2x0,7 na trzech i 2x 0,7 na dwóch? to ja już nie wiem u kogo chlamy nocujemy i czy wrócę żywy , grunt to dobra impreza jakies dupeczki ktoś poleci ? powiem krótko i na temat.... bedzie wóda, bedo dziwki, bedzie discko - bedzie wszystko
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hehe tylko się chłopy nie pobijcie Wizytę mam 23.01 na 15 a potem albo wrócę do siebie albo coś można trącić jak zapraszacie Dobra to piątek wolny biere . Nelson to co jak ostatnio? 2x0,7 na trzech i 2x 0,7 na dwóch? to ja już nie wiem u kogo chlamy nocujemy i czy wrócę żywy , grunt to dobra impreza jakies dupeczki ktoś poleci ? powiem krótko i na temat.... bedzie wóda, bedo dziwki, bedzie discko - bedzie wszystko myślałem , że Ty to się już nie udzielisz w tym temacie
Rekomendowane odpowiedzi