Duds Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja mam od wtorku obecnie siedzę w magnolii ...wyciapane z tapatalka...
Gniady Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 No i mamy weekend Ano prawda jo tyż mam.
szczuraz Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Skończyłem dzisiejszą zabawę. Pacjent żyje i ma chęć za***rdalac
Gość cwiara Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Skończyłem dzisiejszą zabawę. Pacjent żyje i ma chęć za***rdalac http://img.tapatalk.com/d/14/04/12/jy5ezydu.jpg Czyli furak zostaje?
szczuraz Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Jak najbardziej ale nie obeszło się bez planowania części gorącej i mocowania lizakow. Cały dzień dzisiaj walczyłem i poraz kolejny przekonałem sie o tym ze jak coś ma być zrobione dobrze to trzeba to zrobić samemu
kaju Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Jak najbardziej ale nie obeszło się bez planowania części gorącej i mocowania lizakow. Cały dzień dzisiaj walczyłem i poraz kolejny przekonałem sie o tym ze jak coś ma być zrobione dobrze to trzeba to zrobić samemu czyli suszarke z listy skreślić?
szczuraz Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Myślę ze tak ale pewien nie jestem. Goldik twierdzi ze po takiej akcji mam spokój na dwa lata. Ty tego angola masz w pl czy za kanałem ?
Lolek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Jak najbardziej ale nie obeszło się bez planowania części gorącej i mocowania lizakow. Cały dzień dzisiaj walczyłem i poraz kolejny przekonałem sie o tym ze jak coś ma być zrobione dobrze to trzeba to zrobić samemu dokładnie
kaju Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Myślę ze tak ale pewien nie jestem. Goldik twierdzi ze po takiej akcji mam spokój na dwa lata. Ty tego angola masz w pl czy za kanałem ? W polszy
KYLOMC Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 I było BOOOOMMM na kromera (((( tak ze nie ma mnie na spocie
Gość cwiara Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dobrze ze Tobie nic sie nie stalo.
KYLOMC Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 no radio wyleciało z kieszeni ale jest gicior wszystko się ogarnie ---------- Post dopisany at 01:20 ---------- Poprzedni post napisany at 01:17 ---------- maska , dwa zderzaczki grill do wymiany lampa lewa przednia zaczepy pękły tak ze niewiem czy wymiana czy spawanie ? tak widać teraz ale jutro bedzie pewnie wiecej bajerów : ---------- Post dopisany at 01:25 ---------- Poprzedni post napisany at 01:20 ---------- mam pytanko co teraz robić jesli jestem poszkodowany ? zgłaszać to swojemu ubezpieczycielowi ? czy do ubezpieczyciela sprawcy
Gość cwiara Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Do ubezpieczeczyciela sprawcy. Policja była?
Rekomendowane odpowiedzi