szczuraz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Z mustim właśnie opierdalamy śniadanie :-DWysłane z monopola 24/7 Czyli jednak...
Gniady Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To że jechałem w b6 na stojąco i to jako siódmy to jest nic,jak wyszedłem z pociągu się wysikać bo kibel ktoś przytrzymywał poszedłem na drugą stronę ulicy sikam na kratę i nie widzę że za kratą stoi ochroniarz ryczał na mnie jak lew bo prawie mu nasikałem na buty,ale to jest nic jak wróciłem do domu nastawiłem sobie wodę na herbatę[nie wiem po co] i poszedłem spać ...............obudziłem się jak w czajniku nie było już wody i czajnik dziwnie trzeszczał -opatrzność boża:shock3::shock3:
oca69 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To że jechałem w b6 na stojąco i to jako siódmy to jest nic,jak wyszedłem z pociągu się wysikać bo kibel ktoś przytrzymywał poszedłem na drugą stronę ulicy sikam na kratę i nie widzę że za kratą stoi ochroniarz ryczał na mnie jak lew bo prawie mu nasikałem na buty,ale to jest nic jak wróciłem do domu nastawiłem sobie wodę na herbatę[nie wiem po co] i poszedłem spać ...............obudziłem się jak w czajniku nie było już wody i czajnik dziwnie trzeszczał -opatrzność boża:shock3::shock3:
krystian503394 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wesołych świat panowie Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
qrczak91 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To że jechałem w b6 na stojąco i to jako siódmy to jest nic,jak wyszedłem z pociągu się wysikać bo kibel ktoś przytrzymywał poszedłem na drugą stronę ulicy sikam na kratę i nie widzę że za kratą stoi ochroniarz ryczał na mnie jak lew bo prawie mu nasikałem na buty,ale to jest nic jak wróciłem do domu nastawiłem sobie wodę na herbatę[nie wiem po co] i poszedłem spać ...............obudziłem się jak w czajniku nie było już wody i czajnik dziwnie trzeszczał -opatrzność boża:shock3::shock3: Wesołych Panowie!
Nelson Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Gniady poimprezował fchooj :-D Wysłane z monopola 24/7
goldi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dobrze że ja za was jaja poświęciłem także możecie już. Jeść. Śniadanie
Budzik01 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To z opowieści trzeba szykowac kolejne takie spotkanko ^^ Ps. Nelson czytałeś wcześniejsze posty co pisałem?? Masz może magla ?
Gość cwiara Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wlasnie sie obudzilem. Powiem tylko jedno slowo. Korozja
Nelson Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To z opowieści trzeba szykowac kolejne takie spotkanko ^^ Ps. Nelson czytałeś wcześniejsze posty co pisałem?? Masz może magla ? Mój magiel zaczął stukać przed dzwonem, więc nie polecam ;-) Wysłane z monopola 24/7 ---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ---------- Wlasnie sie obudzilem. Powiem tylko jedno slowo. Korozja My to samo :-D Wysłane z monopola 24/7
oca69 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To z opowieści trzeba szykowac kolejne takie spotkanko ^^ Ps. Nelson czytałeś wcześniejsze posty co pisałem?? Masz może magla ? Mój magiel zaczął stukać przed dzwonem, więc nie polecam ;-) Wysłane z monopola 24/7 ---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ---------- Wlasnie sie obudzilem. Powiem tylko jedno slowo. Korozja My to samo :-D Wysłane z monopola 24/7 Wlasnie sie obudzilem. Powiem tylko jedno slowo. Korozja Ja tam sie czuje dobrze
Lolek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Najlepszego, twardych kolorowych jajek Panowie No to widzę że spot się udałłłl Gniady jesteś numer 1
Gniady Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Najlepszego, twardych kolorowych jajek Panowie No to widzę że spot się udałłłl Gniady jesteś numer 1 Dzięki -a ja właśnie rowerkiem wróciłem z ASO wypiłem z młodą panią kawę kupiłem pierdoły i do garażu pompę wody wymieniać -dobrze że Wielkanoc jest raz w roku:whistling:
Budzik01 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No to lipa;/ teraz jak więcej płynu ucieknie to zaczyna taki dziwny dźwięk dochodzić taki nie wiem jak go opisać. Czyli co szukać magla czy gdzieś da się tanio go zregenerować ? To z opowieści trzeba szykowac kolejne takie spotkanko ^^ Ps. Nelson czytałeś wcześniejsze posty co pisałem?? Masz może magla ? Mój magiel zaczął stukać przed dzwonem, więc nie polecam ;-) Wysłane z monopola 24/7 ---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ---------- Wlasnie sie obudzilem. Powiem tylko jedno slowo. Korozja My to samo :-D Wysłane z monopola 24/7
Nelson Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Regeneruj. Wysłane z monopola 24/7
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dziękował za spociwo ja już w Stolicy
Budzik01 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 W mirkowie coś czytałem ze regenruja zakładają itp. ale nie wiem co i jak za ile po świętach będę musiał się dowiedzięc
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jak wracałem to spotkałem niebieskiego sedana b6 z ramkami klubowymi blachy DW na niedaleko Playboya
Rekomendowane odpowiedzi