kaju Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 stercze w aucie jakieś 150m dalej pod szkołą i się nudzę... gdzieś przy krośnieńskiej siedzisz ? daj na siebie namiary bede tam lecieł za chwile to zajade [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 12:46_________________________________________________pojeździłem poszukałem nie znalazłem ... Qurczak brac Ci te migacze ? wiesz co, siedziałem tam do 12, potem zawinąłem się, bo moja skończyła zajęcia. Jak masz szkołę na Wojrowickiej, to ja stałem przy polo markecie, bo tam jedynie łapie internet za fryty a o tego sedana pytam, bo mi się ramki klubowe rzuciły w oczy jak przejeżdżałem obok.
inimix Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Czołem, spoty dalej aktualne? Przesiadłem się na b6 i zaczynam dłubać, mam kilka pytań do Was, więc chętnie się pojawię
qrczak91 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 bry Pany co tydzień, aktualne, wpadaj w tym tygodniu
benoos Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam Panowie mam u siebie rodzinkę z Francji, jutro wracają do domu przez Frankfurt nad Menem, słyszałem że otwarli kolejną część AOW, warto ich wysłać od strony Poznania do A4? Jest już obwodnica czy będą się tułać przez miasto? Jadą od nas przez Rawicz, więc mają do wyboru starą drogę przez Lubin albo dolecieć do Was na A4
hornet Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam Panowie mam u siebie rodzinkę z Francji, jutro wracają do domu przez Frankfurt nad Menem, słyszałem że otwarli kolejną część AOW, warto ich wysłać od strony Poznania do A4? Jest już obwodnica czy będą się tułać przez miasto? Jadą od nas przez Rawicz, więc mają do wyboru starą drogę przez Lubin albo dolecieć do Was na A4 Kolego jak wpadną od Poznania na żmigrodzką to niech kierują się na obwodnicę. Dalej przez most milenijny i cały czas prosto. Tutaj dwa wyjścia albo cisną przez miasto do A4 ale więcej świateł albo kierują się na lotnisko i tam już jest nowo otwarty odcinek AOW. Ten odcinek idzie już do samej A4. Mniej świateł będą mieli drugim wariantem ale muszę zjechać z estakady i do ronda na lotnisko trochę może ich złapać ale to krótki odcinek.
benoos Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 do Milenijnego się cały czas jeździ Osobowicką czy jest ta nowa obwodnica śródmiejska?
hornet Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 do Milenijnego się cały czas jeździ Osobowicką czy jest ta nowa obwodnica śródmiejska? Nie dojedziesz do osobowickiej. Jak będziesz jechał od Poznania to nie da się nie zauważyć wjazdu na obwodnicę. Są jebutne tablice. Jakoś tak idzie od Granicznej. Na niebiesko przejazd przez miasto. http://postimage.org/image/27adjsq2s/full/
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
benoos Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 wielkie dzięki hornet! właśnie o to mi chodziło ostatnio jak tam jeździłem, to było ciągle w trakcie budowy pozdrawiam
kaju Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A przyzna się ktoś do tego sedana o którym pisałem? a tak btw, Pany, mam na sprzedaż radio concert (o ile się nie myle, to w poliftach szły concert plusy, czyli te z poprawionymi potencjometrami), więc jakby był ktoś chętny to oddam, bo się przesiadam na navi plusa.
Gniady Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A przyzna się ktoś do tego sedana o którym pisałem? a tak btw, Pany, mam na sprzedaż radio concert (o ile się nie myle, to w poliftach szły concert plusy, czyli te z poprawionymi potencjometrami), więc jakby był ktoś chętny to oddam, bo się przesiadam na navi plusa. Tylko niektóre były concert plus.
hornet Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A przyzna się ktoś do tego sedana o którym pisałem? a tak btw, Pany, mam na sprzedaż radio concert (o ile się nie myle, to w poliftach szły concert plusy, czyli te z poprawionymi potencjometrami), więc jakby był ktoś chętny to oddam, bo się przesiadam na navi plusa. Tylko niektóre były concert plus. Gdzie Ty się podziewasz chłopie ??
hornet Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Pisałem że chrzciny mam w niedziele :bicz3: uuu to kiedy pijemy ?
Gniady Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Pisałem że chrzciny mam w niedziele :bicz3: uuu to kiedy pijemy ? Nie wiem piątek sobota -też bym coś chlapnął -a frekwencja?
hornet Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Pisałem że chrzciny mam w niedziele :bicz3: uuu to kiedy pijemy ? Nie wiem piątek sobota -też bym coś chlapnął -a frekwencja? Na ostatnim spocie doyebało ludzi ale poszli w kąt.. byłem na chwilę bo szczur mnie zgarnął bo byłem po alku.
qrczak91 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 :siema: pi-jay szukal radia... przyjedziesz, zapytasz go. wiem że jemu padlo
Rekomendowane odpowiedzi