szczuraz Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Chyba Ty hehhe Chyba Ty hehhe Ja dopiero się rozkrecam
Arbam Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Odpaliłem flaszkę z teściem wiec zdrowko Panie i Panowie. Trzymajta sie!!
szczuraz Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki ryju za fure a Oca za transfer. Tańce były grube. Goldi i Madzia dzieki za grill było na bogato
Gniady Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki Goldiki dzięki Cwiara +Karol [kierowca]za podwózkę-impreza mega!
oca69 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 A co ja nke mogę ? Goldi dzięki za grilla pogodal była do kitu ale impra zacna Ciesze sie że ekipa dopisała pozdro dla tych co byli . Ci co nie dotarli niech żałują ---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:09 ---------- Dzięki ryju za fure a Oca za transfer. Tańce były grube. Goldi i Madzia dzieki za grill było na bogato Dzięki Goldiki dzięki Cwiara +Karol [kierowca]za podwózkę-impreza mega! :hi:
Gość cwiara Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 jest akcja. Wróciłem do domu bez fona. c**j wie gdzie jak i co. Jakby kto co i jak to do mnie tu i tam ---------- Post dopisany at 03:03 ---------- Poprzedni post napisany at 02:51 ---------- Dobra. Ide spać . jutro bedzziem gadac:hi:
Gość cwiara Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Dobra, znalazłem go. Był w aucie . Śpimy dalej.
krystian503394 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Dzięki Goldik za grila było super Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
oca69 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Strach wstać z wyra Dobra, znalazłem go. Był w aucie . Śpimy dalej. ---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ---------- Siemankoo
Gość harry19-19 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 dzięki Goldik za grilla i za długie pogaduchy
Lolek Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Bry wstałem o 7 rano posprzątać było tłusto hehe a co na śniadanie się załapałeś ? ja również wielkie dzięki za grila, Gabi również dziękuje za gościne. Cwiara jak żyjesz ogarniamy coś wieczorem?
oca69 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Bry wstałem o 7 rano posprzątać było tłusto hehe a co na śniadanie się załapałeś ? ja również wielkie dzięki za grila, Gabi również dziękuje za gościne. Cwiara jak żyjesz ogarniamy coś wieczorem? raczej wątpię żeby był w stanie
Gość cwiara Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 No ja tez wielkie dzieki dla organizatora za mega za***iste rozpoczecie majowki. Jak sie dorwe do kompa to Ci takie podziekowanie wyebie na glownej ze mala bania ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- Bry wstałem o 7 rano posprzątać było tłusto hehe a co na śniadanie się załapałeś ? ja również wielkie dzięki za grila, Gabi również dziękuje za gościne. Cwiara jak żyjesz ogarniamy coś wieczorem? Zobaczymy. Narazie widze na jedno oko
oca69 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 No ja tez wielkie dzieki dla organizatora za mega za***iste rozpoczecie majowki. Jak sie dorwe do kompa to Ci takie podziekowanie wyebie na glownej ze mala bania ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- Bry wstałem o 7 rano posprzątać było tłusto hehe a co na śniadanie się załapałeś ? ja również wielkie dzięki za grila, Gabi również dziękuje za gościne. Cwiara jak żyjesz ogarniamy coś wieczorem? Zobaczymy. Narazie widze na jedno oko
Rekomendowane odpowiedzi