Gniady Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ma ktoś taniego kuriera na Polskę mam wiekszy gabaryt
szczuraz Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Zadzwon wieczorem może zalatwie ci coś na lewo. Jaka wysokość tej palety wyszła ?
Duds Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ma ktoś taniego kuriera na Polskę mam wiekszy gabaryt Jak zwykła paleta to wysyłka około 130 zł.
banan87 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ma ktoś taniego kuriera na Polskę mam wiekszy gabaryt przytyło się przez weekend? ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ---------- to pobawmy się w małe case study macie max. 40 tys zł i szukacie diesla, który ma być tani w eksploatacji i w miarę nowocześnie wyglądać, będziecie nim codziennie dojeżdżać do pracy 12km w jedną stronę, więc ma mało spalać, może być sedan lub kombi... co wybieracie? tylko tak na poważnie:wink:
kaju Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ma ktoś taniego kuriera na Polskę mam wiekszy gabaryt przytyło się przez weekend? ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ---------- to pobawmy się w małe case study macie max. 40 tys zł i szukacie diesla, który ma być tani w eksploatacji i w miarę nowocześnie wyglądać, będziecie nim codziennie dojeżdżać do pracy 12km w jedną stronę, więc ma mało spalać, może być sedan lub kombi... co wybieracie? tylko tak na poważnie:wink: jedno z drugim nie idzie niestety w parze. kupić benzyne i zagazować - jedyny sens w tym położeniu, diesla się kupuje, jak jeździsz 15+kkm rocznie, a ile Ci tutaj wyjdzie - rachunek jest bardzo prosty...
szczuraz Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 macie max. 40 tys zł i szukacie diesla, który ma być tani w eksploatacji i w miarę nowocześnie wyglądać, będziecie nim codziennie dojeżdżać do pracy 12km w jedną stronę, więc ma mało spalać, może być sedan lub kombi... co wybieracie? tylko tak na poważnie:wink: z czystym sumieniem mogę polecić to: Hyundai Sonata 20400.00 PLN. Warszawa - otoMoto.pl poszukać tylko żeby była z navi. Części w cenie loda, silniki zwykle niezakatowane bo młodzi nie uznają tej marki, naprawy w aso niewiele droższe niż w warsztacie. ---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- aha tylko trzeba szukać 150konnej wersji. Gdyby I40 spadły trochę z ceny to też można polecać. Tyle że ni uja ceny nie chcą spadać
goldi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Padła mi dzis tylna wycieraczka sprawdziłęm napięcia na kostce przy silniczku brak bezpiecznik 27 15A OK chyba trzeba zajrzeć do przekażników chyba numer 377 ale mogę sie mylić
kaju Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Padła mi dzis tylna wycieraczka sprawdziłęm napięcia na kostce przy silniczku brak bezpiecznik 27 15A OK chyba trzeba zajrzeć do przekażników chyba numer 377 ale mogę sie mylić mam w c**j takich przekaźników jakby goś...
Gniady Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Zapraszam na spot klubowicza który po południu upychał szafkę do awanta na ulicy Tyrmanda
qrczak91 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ma ktoś taniego kuriera na Polskę mam wiekszy gabaryt przytyło się przez weekend? ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ---------- to pobawmy się w małe case study macie max. 40 tys zł i szukacie diesla, który ma być tani w eksploatacji i w miarę nowocześnie wyglądać, będziecie nim codziennie dojeżdżać do pracy 12km w jedną stronę, więc ma mało spalać, może być sedan lub kombi... co wybieracie? tylko tak na poważnie:wink: Polecam Ibizkę 1.9 TDi ;] za taką kasę dostaniesz 2010r na mega wypasie
banan87 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 ten hyundai nawet nieźle wygląda, dobrze wyposażony jest, ten biały ładnie się prezentuje: HYUNDAI SONATA BIAŁA PERŁA 77tys !!! 2009 NOWA. (4175090795) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. boję się jednak przekonywać do ojca do czegoś, czego kompletnie nie znam, ten silnik to dla mnie wielka zagadka, nikt znajomy nie ma hyundaia... ale na pewno weźmiemy to pod uwagę, ciekawa opcja:hi: Ibiza jest za mała, w sam raz dla Qur:wink:
nitroo Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 banan, a nie patrzyłeś za Skodą Octavią 2 lub SuperB 2? Dobry rocznik trafisz w tej cenie
banan87 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 banan, a nie patrzyłeś za Skodą Octavią 2 lub SuperB 2? Dobry rocznik trafisz w tej cenie cały czas ojcu mówię o Skodzie w 1.9tdi, ale stwierdził, że już nie chce Skody, bo ma Octavię 1 właśnie w 1.9tdi... mój ojciec to nie jest łatwy klient:facepalm:
nitroo Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 banan, a nie patrzyłeś za Skodą Octavią 2 lub SuperB 2? Dobry rocznik trafisz w tej cenie cały czas ojcu mówię o Skodzie w 1.9tdi, ale stwierdził, że już nie chce Skody, bo ma Octavię 1 właśnie w 1.9tdi... mój ojciec to nie jest łatwy klient:facepalm: Niech nie porównuje Octavii 1 do drugiej generacji Skody To przepaść. Szkoda, bo to naprawdę dobre fury, sam się grubo zastanowię, gdy przyjdzie czas na zmianę wozidła
Rekomendowane odpowiedzi