kaju Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Ale stare . Lecz woczraj leciało na full z uchyloną szybką w czarnym cwiarowzie po drodze do nokautu toć on to ode mnie ma, gadał mi coście tam odkutaszali ---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ---------- U rodziców jestem wal przez mess nie ma ciśnienia
Gość cwiara Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Maciek mnie dzis nie bedzie. Nie dam rady podjechac.
szczuraz Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Opublikowano 11 Maja 2014 To Grzesio Ryj my pogrillowalismy trochę na spocie... a potem Goldi wyrwal wtyczke z klapy.
goldi Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 była dziś niezła zadyma ale problem rozwiązany
Lolek Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Pany ja z takim pytaniem, bo najprawdopodobniej w przyszłym tyg. będę miał w końcu siano na program i teraz pytanie do Was, gdzie we Wrocławiu najlepiej pojechać? Myślałem o ecuproject...
Gniady Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Wróciłem do żywych Czyli dałeś do pieca a ja dzisiaj jeszcze raz na stadion pojechałem nakupowalem browarow i koszulkę
Lolek Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Wróciłem do żywych Czyli dałeś do pieca a ja dzisiaj jeszcze raz na stadion pojechałem nakupowalem browarow i koszulkę dla mnie też kolega coś kupił
Gość cwiara Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Wróciłem do żywych Czyli dałeś do pieca a ja dzisiaj jeszcze raz na stadion pojechałem nakupowalem browarow i koszulkę Noo, dalismy ale Oca odwiózł mnie do domu więc mogleś jechać z nami. Tak myslałem zeby podjechać po browarki ale jak mi sie kolejki przypomniały to sie odechciało.
Gniady Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Wróciłem do żywych Czyli dałeś do pieca a ja dzisiaj jeszcze raz na stadion pojechałem nakupowalem browarow i koszulkę Noo, dalismy ale Oca odwiózł mnie do domu więc mogleś jechać z nami. Tak myslałem zeby podjechać po browarki ale jak mi sie kolejki przypomniały to sie odechciało. Byłem od 12 bo potem jechałem do rodziców kolejek nie było ale browary już tloczyli
musti Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 W środę będę u Was ale rano i spadam potem do siebie więc lipton a czas będzie mnie gonił tak byśmy zrobili delikatnie %
szczuraz Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Opublikowano 11 Maja 2014 Zawsze wpadasz jak mam drugą zmianę... Znowu muszę kombinowac
olinek2 Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Gregor10 będzie we Wro w czerwcu więc jak chcesz się wstrzymać z programem no to do czerwca
Rekomendowane odpowiedzi