Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Frekwencja widzę za***ista jak na ostatnim spocie.....3 auta i gniady na kobyle :decayed:

Opublikowano

sesja :confused4:

Opublikowano

u Ciebie to już chyba pora na licencjat :decayed: Ja przyznam się bez bicia że na spocie byłem :gwizdanie: ale musiałem uciekać bo formuła i zimna perła chmielowa ... wiecie o co chodzi :evil:

Opublikowano

u Ciebie to już chyba pora na licencjat :decayed: Ja przyznam się bez bicia że na spocie byłem :gwizdanie: ale musiałem uciekać bo formuła i zimna perła chmielowa ... wiecie o co chodzi :evil:

Nie tłumacz się :decayed:

Opublikowano

hehe :decayed: chciałbym, ale niestety. za dwie godziny okaże się, czy bede miał egzamin, czy nie. Pierwszy semestr udało się bez żadnego egzaminu, mam nadzieje że z drugim będzie podobnie :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie mam do sprzedania kilka gratów do a4 b6 ale nie mogę dać ogłoszenia w dziale sprzedam bo mam za mało postów (nie wiem co za kretyn ustalił minimum na poziomie 100...). Człowiek chce oddać komuś z klubu za bezcen coś co może się komuś przydać ale nie może bo regulamin... Może ktoś kto łapie się ponad limit mógłby mi pomóc i wstawić info za mnie? W razie co kontakt na [email protected] lub gg 4234432. Pozdr

Opublikowano

nie wiem co za kretyn ustalił minimum na poziomie 100...)

:blink:Prezes

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że nie we wszystkich działach można "nabijać" posty to jest to pomysł co najmniej idiotyczny... Nie jestem kimś kto może poświęcić klubowi cały swój wolny czas ale zawsze jak mam coś do zaoferowania to myślę właśnie o klubowiczach bo może coś się komuś przyda. A tym sposobem graty wylądują albo na allegro albo w śmietniku co bardziej prawdopodobne. Moim zdaniem limit powinien być np 30. Wprowadzenie limitu na poziomie 100 moim zdaniem skutkowało będzie zaśmiecaniem forum niczego nie wnoszącymi wypowiedziami tych, którzy będą chcieli coś sprzedać. Nie wiem czy od kiedy wprowadzono ten limit ilość kasowanych przez moderatorów postów znacząco wzrosła ale na innym forum, które sam moderuję wprowadzenie limitu w giełdzie miało to właśnie taki skutek...

Opublikowano

Panowie mam do sprzedania kilka gratów do a4 b6 ale nie mogę dać ogłoszenia w dziale sprzedam bo mam za mało postów (nie wiem co za kretyn ustalił minimum na poziomie 100...). Człowiek chce oddać komuś z klubu za bezcen coś co może się komuś przydać ale nie może bo regulamin... Może ktoś kto łapie się ponad limit mógłby mi pomóc i wstawić info za mnie? W razie co kontakt na [email protected] lub gg 4234432. Pozdr

Kolego nie gorączkuj się ale w ostatnim czasie sprzedawało części sporo oszustów którzy brali kasę a nie przesyłali części. Na spocie nie widziałem Cię ani razu..... Nie dałeś się nam poznać.... wpadnij na spota - pogadamy poznamy się. [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 17:04_________________________________________________

Biorąc pod uwagę, że nie we wszystkich działach można "nabijać" posty to jest to pomysł co najmniej idiotyczny... Nie jestem kimś kto może poświęcić klubowi cały swój wolny czas ale zawsze jak mam coś do zaoferowania to myślę właśnie o klubowiczach bo może coś się komuś przyda. A tym sposobem graty wylądują albo na allegro albo w śmietniku co bardziej prawdopodobne. Moim zdaniem limit powinien być np 30. Wprowadzenie limitu na poziomie 100 moim zdaniem skutkowało będzie zaśmiecaniem forum niczego nie wnoszącymi wypowiedziami tych, którzy będą chcieli coś sprzedać. Nie wiem czy od kiedy wprowadzono ten limit ilość kasowanych przez moderatorów postów znacząco wzrosła ale na innym forum, które sam moderuję wprowadzenie limitu w giełdzie miało to właśnie taki skutek...

Do tego typu uwag jest osobny wątek w którym możesz pisać.

Opublikowano

Pany!! Zaliczyłem!! Pijemy coś?! :gwizdanie:

Opublikowano

Pany!! Zaliczyłem!! Pijemy coś?! :gwizdanie:

No ja wczoraj z sąsiadem piłem a w piątek ok 12 już jadę na imprezę integracyjną nie ze swojego Banku :polew: :polew:

Opublikowano

hornet - sorki może faktycznie trochę przesadziłem ale moim zdaniem wprowadzenie tak dużego limitu jest zbyt rygorystyczne. Tematu dalej nie ciągnę bo jak wspomniałeś nie jest to odpowiednie miejsce do tego celu. Co do tego, że jeszcze nie dałem się poznać to niestety ale ostatnio prawie każda niedziela wiąże się u mnie albo z jakimś wyjazdem albo z obowiązkami rodzinnymi. Chciałbym się pojawić na spocie bo znam tu na dolnym śląsku mało ludzi więc przydało by się trochę nowych znajomych :) Niestety najbliższa niedziela to również wyjazd do Sosnowca na zawody driftingowe więc odpada ale może w kolejną się uda. pozdrawiam

Opublikowano

W tą niedzielę mnie też nie będzie..... poczytaj sobie jak ludzie byli robieni w balona a pojmiesz do końca o co chodzi.

Opublikowano

Temat robienia kogoś w balona mam bardzo dobrze obcykany na swoim przykładzie - od 3 miesięcy próbuję odzyskać prawie 10tys. od kogoś kto właśnie niedawno zrobił mnie w balona... :(

Opublikowano

Więc doskonale wiesz co i jak....

Tak czy siak zapraszamy na spoty.

Opublikowano

Frekwencja widzę za***ista jak na ostatnim spocie.....3 auta i gniady na kobyle :decayed:

Na kasztance Karol na kasztance.

To ja przepraszam,że uraziłem...... teraz będę już wiedział :decayed:

Opublikowano

W tą niedzielę mnie też nie będzie.....

I mnie też . Bronię zeszłorocznego 3 miejsca na ćwiartkę hujdajem :evil:

Opublikowano

W tą niedzielę mnie też nie będzie.....

I mnie też . Bronię zeszłorocznego 3 miejsca na ćwiartkę hujdajem :evil:

te siekiery z bagażnika wyciągnij co do windykacji używasz..... parę kg mniej będzie.