szczuraz Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 pani pośredniczka tak zarezerwowała ze nie wpłaciła siana i rezerwacja przepadła ... myślałem ze rozniose ta blać dzisiaj . Nie zostawie tak tego i juz jestem po konsultacjach z UOKIK . Zepsuję jej opinię przy każdej możliwej okazji a i kontroli się może spodziewać ze swojego stowarzyszenia . Jakby była facetem to bym jej przyjebał z płaskiego na wstępie a potem pytał co jak i dlaczego . Wkurwiłem sie niemiłosiernie ... koncze piwa i ide spać ...
hornet Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 soema wrócięm zp icia i jest git majonez yebac egipyt i rezrte bawić sie trzeba nacalego do rana a nie zamatwuacia sie jakiemis wycieczkami
szczuraz Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 jak tylko zrobi sie pogoda ładuje sie w fure i jade nad bałtyk
hornet Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Panowie udajemy się dzisiaj gdzieś na jakiś browarek ?
qrczak91 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 ja już mam ustawioną imprezę, więc odpadam
szczuraz Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 ja tez odpadam ... kolega z wawy zjechał na weekend I udało mi się kupić przed godziną wyjazd [br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 14:48_________________________________________________Może komuś się przyda . http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=215372.0
hornet Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 :thumbdown: :thumbdown: Tylko mi nie mówcie na spocie, że nie pytałem czy ktoś pije. Jak zwykle nie ma z kim się napić.....
szczuraz Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 jakbyś napisał w czwartek ze spotykamy się u Ciebie i pijemy w sobotę to myślę że nie było by większego problemu .
hornet Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jakbyś napisał w czwartek ze spotykamy się u Ciebie i pijemy w sobotę to myślę że nie było by większego problemu . U mnie to ciężko. Młoda wraca z pracy zmęczona i idzie spać.... musi odpoczywać za dwoje.
wojtas-audi Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Wiecie ile moze kosztowac wymiana oslony przegubu wewn. ??
szczuraz Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 wolne popołudnie , trochę chęci i piwa + koszt części i sam ogarniesz . wpada ktoś dzisiaj ?
hornet Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Ja podjadę [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 16:15_________________________________________________Enrique Iglesias ft. Usher and Lil Wayne - Dirty Dancer (Gabe Gallucci Drum Cover) Gość jest zayebisty [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:23_________________________________________________ Ten jeszcze lepszy as
szczuraz Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 typ z paletkami prze ch*** .... Osbourne mistrz świata [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 23:40_________________________________________________ku*** chyba mamy autocenzurę na forumie
wojtas-audi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Lece w sobote na berlin, znacie tamtejsze place samochodowe ? Jakies uwagi, przestrogi ?
qrczak91 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 szukaj czegoś od dziadka, który tylko do kościoła jeździł, tyle tego u nas na sprzedaż, że chyba wszystkie auta tam są od dziadków
wojtas-audi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Hehe to napewno, na placu, no rozne, pewnie od turasów itd ... Na rozluźnienie http://kwejk.pl/obrazek/57285
szczuraz Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Lece w sobote na berlin, znacie tamtejsze place samochodowe ? Jakies uwagi, przestrogi ? wolał bym Chemnitz albo Norymbergę ... ale jak już tam musisz jechac to tylko po rozbitki reszta jest albo łatana na sztuke albo z przewalonym budzikiem lub z trocinami w skrzyni i dojedzie nie dalej niż do Schonwaldu :gwizdanie: Niemcy skończyły się 4 lata temu
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885 pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć!
wojtas-audi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Lece w sobote na berlin, znacie tamtejsze place samochodowe ? Jakies uwagi, przestrogi ? wolał bym Chemnitz albo Norymbergę ... ale jak już tam musisz jechac to tylko po rozbitki reszta jest albo łatana na sztuke albo z przewalonym budzikiem lub z trocinami w skrzyni i dojedzie nie dalej niż do Schonwaldu :gwizdanie: Niemcy skończyły się 4 lata temu Jade z bratem szuka coś typu sharan, galaxy, alhambra, no napewno mniej porobione jak u nas Zobaczymy, chce to jedziemy, a co będzie to zobaczymy, może coś ciekawego się znajdzie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi