szczuraz Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 [emoji106] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 to ja też zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pela235 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ja tez bede Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Chłopaki ubierzcie się na roboczo... Bo Jak pela zajedzie to ubrań z sadzy nawet persil nie dopierze. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pela235 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 To twoje 2.5 dojedzie ? Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Jak wałków Starczy to dojedzie. [emoji12] Dobra. Startuje na wybory. Kto nie głosuje ten nie spotuje. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Witam Panowie można się do Was przyłączyć w przyszłym tygodniu? Co prawda nie jestem z wrocławia, ale co weeknd tu przebywam i z chęcią spotkałbym się z forumowiczami Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pela235 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ja zaraz ruszam z AOW Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 W przyszłym tygodniu jest wszyskich świętych nie ma spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 No chyba że będzie jakaś większa ekipa przy powrocie z cmentarza wtedy się zjedziemy. Jakby co można się zgłaszać przez cały tydzień. Potwierdzimy W niedzielę Koło południa. [emoji6] PS. Pela Ty dziadu. Mam przez ciebie dymione lampy. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Kładziesz dywan na drodze. [emoji2] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pela235 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Łatam wam dziury we Wro Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Października 2015 przez pela235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Przeciwmgłowe trzeba było włączać hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 W przyszłym tygodniu jest wszyskich świętych nie ma spotu Rzeczywiście... zapomniałem No chyba że będzie jakaś większa ekipa przy powrocie z cmentarza wtedy się zjedziemy. Jakby co można się zgłaszać przez cały tydzień. Potwierdzimy W niedzielę Koło południa. Gdyby jednak, to chętnie zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Łatam wam dziury we Wro Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka To nie Wałbrzych... [emoji12] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pela235 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ważne, że się zbiera [emoji14] Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Dobry pakiet zima na obu audiczkach zawitał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Wolne chyba dzisiaj miałeś. Mi dwóch na raz by się nie chciało przed robota. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Siemacie, Życze wszystkim w trasie na święta szerokiej drogi i bezpiecznego powrotu do domu. Trzymajcie sie, widzimy się za tydzień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozunia13 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ktos dzis jest? Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Emil, pi jay I Ja Jak się wyrobię Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi