michulek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 a jaki ma lac jak ma 2.5? zamilcz, kuRYwa... Kaju gti sprzedane ale młody mówi że nic nie znalazł. Najebales się i posiales xd Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja i chyba Nelson. Koza też coś przebąkiwał że by pojechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Pewnie bedzie walka jak w zeszłym roku. Trzy godziny i po wjazdówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Jezeli nie ma cie w domu nie siedzisz przed kompem w dniu zapisów zapomnij że się zalapiesz ja bylem chyba z siedem lat pod rząd na vag nysa i już odpuszczam a po zatym w tym terminie jesteśmy gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ja się nawet nie tłukę o wjazdówkę w tym roku. I tak nie nocuję na terenie NOR a samochód będę trzymał pod domkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Jak wjedziesz to możesz rozbić jeden namiot czyli wjazdówka = nocleg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 masz na pw co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Panowie potrzebuje felgi zregenerować. Ranty do zregenerowania itp. Możecie coś polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 http://polerowanie-felg.pl/kontakt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Polać wam , dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pytanko ktoś od nas wybiera się na VAG Nysa w czerwcu ??Ja lecę i kilku znajomych wyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Są jacyś chętni na dzisiejszy spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-vw-passat-2-0-tdi-dsg-navi-gps-bluetooth-fvat23-ID6yi78z.html Polecam tatowóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dobry☺ również polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioxendo Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Są jacyś chętni na dzisiejszy spot? ja standardowo podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Mecz jest na orbicie podobno ciężko z miejscem. Jedziemy na stadion od strony królewieckiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioxendo Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Mecz jest na orbicie podobno ciężko z miejscem. Jedziemy na stadion od strony królewieckiej? nie wiem gdzie tam sie wjeżdza. tam przy rondzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 51°08'37.7"N 16°56'56.7"E wrzuć to w mapy google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioxendo Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 ok już wiem. wyjeżdzam już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ja też startuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi