diesel1511 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Z kajem już się umawiamy od 2 miesięcy i nie idzie się zorganizować Z kajem już się umawiamy od 2 miesięcy i nie idzie się zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Coś kręcisz. Albo jesteś upierdliwy albo za mało dajesz. W innym wypadku robi od ręki. :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Mnie jeszcze pijanego nie zrobił nadejdzie ten dzień, oj nadejdzie... Coś kręcisz. Albo jesteś upierdliwy albo za mało dajesz. W innym wypadku robi od ręki. :grin: nie kręci, zwyczajnie nie mogliśmy się we Wrocku zjechać na jutro ustawione u mnie, tylko muszę dzień święty poświęcić - inaczej do roboty się nie zabieram Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 nadejdzie ten dzień, oj nadejdzie... Nawet nie wiesz jak na to czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 nadejdzie ten dzień, oj nadejdzie... Nawet nie wiesz jak na to czekam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 I Like It ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiti Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Czy któryś z kolegów da rade zamontować mi tempomat w tym tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Kaju klientów Ci się mnoży. Kobik będzie musiał chyba szukać nowego kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Czy któryś z kolegów da rade zamontować mi tempomat w tym tygodniu ? zapraszamna PW Kaju klientów Ci się mnoży. Kobik będzie musiał chyba szukać nowego kierownika cssiiiicho, w środe na dywaniku byłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) cssiiiicho, w środe na dywaniku byłem Obiło mi się o uszy :grin: Edytowane 27 Lutego 2016 przez TOM3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 siwy kopa dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Podobno Kaju ma strasznie wielką torbę... Obiło mi się o uszy :grin: :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzisiejszy spot. Stadion Miejski. Start 17:00 Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Siemka ale różowo a robić to nie ma komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 ja właśnie idę działać do garażu, potem do Niemca cza jechać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Podobno Kaju ma strasznie wielką torbę... to tylko pogłoski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Podobno Kaju ma strasznie wielką torbę...to tylko pogłoski zacytowałbym tutaj Nelsona, ale zapomniałem jak to leciało, poza tym siwemu poleciałem czymś podobnym i mało w pysk nie dostałem, więc grzecznie wycofam się z dyskusji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Mięczak Siemka ale różowo a robić to nie ma komu organizuj młodzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi