TOM3K Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 mało w pysk nie dostałem pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Wybiera się ktoś na Bukowinę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Co prawda ja nie z dolnośląskiego, ale wybieram się ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 a mi chodzi jak z wyjazdem z Wrocka Bo nie wiem czy lecieć z Hannoveru od razu czy wpaść do domku i później ze wszystkimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Może hornet poleci. Ja kolejny rok z rzędu mam siłę wyższą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 I nikt więcej tyłka nie rusza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 za Szymkiem raczej nie zdążysz - znam z autopsji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 I nikt więcej tyłka nie rusza ? Ja lecę tylko już w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) za Szymkiem raczej nie zdążysz - znam z autopsji Zdziwiłbyś się :grin:Może akurat bedzię miał koło 20pkt na koncie Ja lecę tylko już w czwartek ja myślałem o piątku rano. Edytowane 1 Marca 2016 przez TOM3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ja myślałem o piątku rano. To ja będę trzeźwiał pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ja myślałem o piątku rano. To ja będę trzeźwiał pierwszy raz Ja nie mam tyle urlopu, a też bym pojechał wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ja myślałem o piątku rano. To ja będę trzeźwiał pierwszy raz Czyli jednak to prawda, że tylko ja NIE trzeźwieje... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Ja chętnie dołączę się do Was w Strzelcach opolskich na A4 bo mam po drodze[emoji14] Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartH83 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Hej! Chciałbym dołączyć do spotu w Niedzielę (6 marca), nie wiem jednak, czy uda mi się zdążyć na 17:00. Do której zazwyczaj one trwają? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Godzinę zawsze jesteśmy, czasami dużo dłużej. Patrz na temat spotów Wrocławskich bo ostatnio spotykamy się w różnych miejscach. Zawsze wrzucam miejsce spotu koło godz. 15:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartH83 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dzięki za info! Będę obserwował i postaram się być, aczkolwiek myślę, że ciężko mi będzie się wyrwać z domu przed 19. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jest jeszcze kontakt na FB. W razie dynamicznej sytuacji wszystko tam idzie na żywo. Zmiana miejsca itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartH83 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dzięki - tak chyba będzie dla mnie najwygodniej - na szczęście na FB dostępne bez logowania. Możesz się śmiać, ale nie mam swojego konta na FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi