TOM3K Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 znaczy sobota dokładnie tak na 17.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toskańczyk Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Cześć Miał ktoś z was może starą poczciwą poliftową B5 i próbował do niej wstawić kiere od A4 b6 ? Mam kierownicę z poduchą i nie wiem czy jeszcze czegoś nie potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 W twoim roczniku wieloklin powinien już być jak w b6. Kwestia ogarnięcia taśmy. Jaśka masz pewnie z jednym ładunkiem. Dla pewności podpytaj Kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 :grin: Przestań się śmiać tylko zmień info bo w niedziele wgl mi nie pasuje w pon juz jadę do szwabowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Za moment wrzucę na FB Spot jutro (sobota) godz. 17:00 Most milenijny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Czy jest jakaś stronka, albo ktoś może sprawdzić AUDI po VIN? Chodzi mi o dokładne dane auta, jak silnik, wyposażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Kiedyś dostęp miał stanley. Nie wiem jak teraz. Spot dzisiaj 17:00 Most Milenijny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 będę z kierowcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ja nie mam kierowcy. będę 17:15. Siła wyższa muszę młodego odstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Do zobaczenia w maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Spoko to my też dopiero w maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Tomek wrzuć foty na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Szostak Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Widziałem dzisiaj niebieską, dojebaną B6 avant z B6 Crew:) pozdrawiam, jakby tu kierowca zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Abrama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Szostak Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Don't know.. Jasnoniebieski S-line B6 z dieslem w manualu, robiony symetryczny wydech i wyklejone B6 Crew na tylnej szybie. Ładne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 A to nie Arbam. Wydech nie pasuje. Może chopin sobie naklejke zapierdzielił bo to poza felgami i wydechem prawie bliźniaki na ten moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Na bank chopin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 b6 Crew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi