Toskańczyk Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Regenerował może ktoś we Wrocławiu zaciski i może coś polecić?
Toskańczyk Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Rogowska 9 Regenerowałeś tam? w ofercie mają tylko malowanie sprayem bez gwarancji, ciekawe jak długo farba się utrzymuje Edytowane 4 Maja 2016 przez Toskańczyk
cinkers Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Przyciemniał ktoś we Wrocławiu lub okolicach szyby tył + przód. Może polecić niedrogiego speca? Dzwoniłem do Wrapcar ale krzyknęli 600zł. Wydaje mi się trochę drogo choć na pewno zrobiliby dobrze. Dzięki.
bidzio1 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Ja jutro jadę do speca w krotoszynie za cały tył w passacie kombi powiedział mi 300zl ale sam będę rozbierać wszystko co trzeba. Gość pracuje u gościa który mi zaśpiewał za to samo 750zl a ten po godzinach mi machnie u siebie.
nitroo Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Przyciemniał ktoś we Wrocławiu lub okolicach szyby tył + przód. Może polecić niedrogiego speca? Dzwoniłem do Wrapcar ale krzyknęli 600zł. Wydaje mi się trochę drogo choć na pewno zrobiliby dobrze. Dzięki. Auto-Folie na Grota-Roweckiego.
cinkers Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Przyciemniał ktoś we Wrocławiu lub okolicach szyby tył + przód. Może polecić niedrogiego speca? Dzwoniłem do Wrapcar ale krzyknęli 600zł. Wydaje mi się trochę drogo choć na pewno zrobiliby dobrze. Dzięki. Auto-Folie na Grota-Roweckiego. Dzięki. Niestety też biorą 600 za tył + przód.
nitroo Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 5-6 stów to moim zdaniem normalna cena za jakość z gwarancją.
Toskańczyk Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Brat na Grota przyciemniał tył paska w sedanie, dał 500 po roku nie ma jakiegokolwiek śladu zużycia
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 Gniady miał kogoś od szyb. Jak dobrze pamiętam to za jego avanta skasował 450pln. Ale z pytaniem trzeba poczekać aż wróci z urlopu.
bidzio1 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Ja dzwoniłem dzisiaj potwierdzić i jednak zrobię całe auto czyli 4 drzwi tylne karoseryjne i klapa co daje 7 szyb i mówił ze w 400zl się zmieścimy. Tylko ze szyby z drzwi dostaje luzem bo mam drugi komplet szyb i sobie sam przeloze.
Korbi Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Chłopaki gdzie pospawam stalówce 10j ? Bo dziś niestety pękła na spawie ! Wrocław
szczuraz Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 https://www.facebook.com/stalcustom/ ten pan to ogarnie jak trzeba
Piotrek Szostak Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Panowie, ktoś coś dzis lub jutro? w taką piękną pogodę?
Korbi Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Panowie Pomocy:Pierwsze co to potrzebuje rozkodować VIN bo nie mam kodu lakieru a wszystkie nalepki na aucie za zajechane i nic nie widać po prostu, więc prosze kto może niech mi rozkoduje i najlepiej na PRV napisze jaki kod :WAUZZZ8DZVA154636.Druga sprawa zalało mi cała podłogę wodą i od paru dni męczę się żeby ją odsączyć i juz wszystko i grzałem w aucie gazety koci żwirek i nic ciągle podchodzi z gąbki pod wykładzina ;(Ma ktoś jakiś pomysł jak to odsączyć lub zna kogoś kto takie coś robi? Bo nawet nie mogę na żaden spot wyjechać nic magia POMOCyyyyyy
bidzio1 Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Najlepiej to rozebrać wnętrze i wykładzinę na słońce położyć to dzień dwa i wyschnie przy takiej pogodzie. Wierzchnia warstwa dywanu jest podgumowana i ciężko będzie to wysuszyć w aucie. A później kwestia poszukiwania skąd ta woda się tam znalazła. Odpływy na podszybiu na pierwszy rzut do sprawdzenia. I puszka ECU
Toskańczyk Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Ja ostatnio byłem z podobnym problemem u Goldiego z B6, cała wykładzina mokra aż po kanapę, wszystko przez zapchane odpływy, Goldi ogarnął temat jak należy
Rekomendowane odpowiedzi