Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz już jakieś poalkoholowe fantazje :polew::naughty: Raz Ci sie udało strzelić gola i kozaczysz :cool1:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano

To nie ja , nie mam ramek klubowych :kox: I inne blachy :tongue4:

Opublikowano

staram się :decayed:

Opublikowano

No na AKP coś wogole ucichlo we wroclawskich spotach

Opublikowano

Ekipa AKP WRO sie rozpadła praktycznie . Pamietasz Wojtek jak spotkania były jeszcze na Andersa z 4-5 lat temu ? Wtedy to po 20 samochodów co weekend się zjeżdżało. Teraz chyba ludziom sie przejadło .

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

tak jest zawsze myślisz że w Audi Centrum Wrocław przyjęli A6 mojego byłego prezesa z otwartymi ramionami ? Auto u nich kupione i u nich serwisowane wszystko ok dopóki nie padła elektryka

Opublikowano

Ja piernicze....bandyci

Opublikowano

<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/btViXvIDsi0?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

tu dla fanów pana fantasty któremu wychodzi raz na pieć razy a pół świata się nim jara ( i ja też ) :polew:<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=btViXvIDsi0?version=3&hl=pl_PL&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=btViXvIDsi0?version=3&hl=pl_PL&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 15:25_________________________________________________dobra jestem lamerem nie potrafie wstawić takiego okienka jak hornet ale ci co będą zainteresowani to i tak klikną :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

ucz mistrzu ucz senseju ... k**wa który ty kod wkleiłeś ? :decayed:

Opublikowano

ucz mistrzu ucz senseju ... ku*** który ty kod wkleiłeś ? :decayed:

Ty musisz mieć ze 4 fakultety ..... bo ja do tej pory nie wiem jak Tobie wyszedł taki kod www............

Opublikowano

Przyszły mi bixy od Gwertego :naughty: będę dzisiaj rezał zamiast lezeć w łóżku i się leczyć :evil:

Kaju ty masz kierunki całe na czarno czy część odblasku masz srebrną ?