Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA !!!

Ja jutro wybywam i nie będzie mnie na najbliższym spocie.... śmigam na wesele 400km w jedną mańkę. Qurwa moja wątroba tego nie wytrzyma.

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurrwa szczurek, nie wiem, przez okno nie widzę, bo tyłem do mnie fura stoi, a schodzić mi się nie chce :P ale chodzi Ci o odbłyśniki kierunków?!

Byłem, sprawdzałem, jeśli chodzi Ci o tą obudowę żarówki kierunku, to mam ją tak, jak odbłyśnik dziennych - chrom, reszta ciorna :kox:

Opublikowano

wydawało mi sie że odbłysk w kierunkach miałeś srebrny . Mega są te lampy :slina: musze jeszcze ogarnąć elektrykę i ustawić je . Wstępnie juz siedza .

Opublikowano

Noo, mega :naughty: szczególnie wielkość soczewy gniecie suty :slina: a z czego masz soczewki? Pod D2Sa masz? Czy H7?

Ja miałem ori D2Sa, także nie musiałem inwestować w hidy. Powiem Ci, że nie jedź się przejechać jak jest szaro, tylko tak całkiem ciemno - trawa Ci będzie rosła po rowach :)

Opublikowano

Jak będzie raził tymi lampami jak jeden idiota dzisiaj w polo... ( w biały dzień) to osobiście wytłukę je na spocie :decayed:

Opublikowano

Robota Grześka jest na najwyższym poziomie - NIKT mi jeszcze nie mignął, a na bixach jeżdżę grube pół roku, Jedno ustawienie na stacji i od tej pory nic. (Zasługa samopoziomu? :mysli: )

Opublikowano

Noo, mega :naughty: szczególnie wielkość soczewy gniecie suty :slina: a z czego masz soczewki? Pod D2Sa masz? Czy H7?

D2S i musiałem inwestować w hidy

Robota Grześka jest na najwyższym poziomie - NIKT mi jeszcze nie mignął,

Mi też nikt nie migał ... wszyscy spieprzali po rowach :evil: musze je ustawić bo kazdy w inną stronę świeci i będzie git . Dzisiaj to ogarnę .

Opublikowano

:hi:

Ja już na wschodzie. Dzisiaj miałem przykład jak to debile montują hidy po 12k. Droga ciężka (lało niemiłosiernie) i oczywiście świecą wszędzie a nie na drogę :wallbash::kwasny:

Opublikowano

12k to już fiolet :naughty: ja mogę spokojnie robić za reklamę solarium z moim uv z soczewy :evil:

Opublikowano

A jaką barwę wziąłeś? Ja mam 6k - rewelka, nawet w deszczu. Wybiera się ktoś może na basen na borowską w dniu dzisiejszym? Ja niedługo wyruszam.

Opublikowano

A jaką barwę wziąłeś? Ja mam 6k - rewelka, nawet w deszczu.

8k bo nie mieli 6k na cyfrowych przetwornicach na stanie . Jak mnie to zdenerwuje albo zarypią mi dowód to dokupię 6k . Miałem 6k w swoim cabrio i były za mało niebieskie ... 8k są za bardzo . :blink:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

dzisiaj znów mnie nie ma :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

A jaką barwę wziąłeś? Ja mam 6k - rewelka, nawet w deszczu.

8k bo nie mieli 6k na cyfrowych przetwornicach na stanie . Jak mnie to zdenerwuje albo zarypią mi dowód to dokupię 6k . Miałem 6k w swoim cabrio i były za mało niebieskie ... 8k są za bardzo . :blink:

To mi 6k robi się pomału zbytnio niebieskie :D

Opublikowano

ja bede dzisiaj . kaju i gniady pojawicie sie ?

Opublikowano

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

łoooooooooo qurwa..... dopiero wstałem po weselu. Gruuuuubo było

Opublikowano

Ja jezdze ponad 2 lata na 8k i jest ok :good:

ile razy odbierałeś dowód ? :decayed:

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

łoooooooooo qurwa..... dopiero wstałem po weselu. Gruuuuubo było

zdrowiej ... ktos musi pracowac na dodatnie pkb :gwizdanie:

Opublikowano

Ja panowie dam znać jak będę miał się zjawić :wink4: