hornet Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 UWAGA !!! Ja jutro wybywam i nie będzie mnie na najbliższym spocie.... śmigam na wesele 400km w jedną mańkę. Qurwa moja wątroba tego nie wytrzyma.
kaju Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Kurrwa szczurek, nie wiem, przez okno nie widzę, bo tyłem do mnie fura stoi, a schodzić mi się nie chce ale chodzi Ci o odbłyśniki kierunków?! Byłem, sprawdzałem, jeśli chodzi Ci o tą obudowę żarówki kierunku, to mam ją tak, jak odbłyśnik dziennych - chrom, reszta ciorna
szczuraz Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 wydawało mi sie że odbłysk w kierunkach miałeś srebrny . Mega są te lampy musze jeszcze ogarnąć elektrykę i ustawić je . Wstępnie juz siedza .
kaju Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Noo, mega szczególnie wielkość soczewy gniecie suty a z czego masz soczewki? Pod D2Sa masz? Czy H7? Ja miałem ori D2Sa, także nie musiałem inwestować w hidy. Powiem Ci, że nie jedź się przejechać jak jest szaro, tylko tak całkiem ciemno - trawa Ci będzie rosła po rowach
hornet Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jak będzie raził tymi lampami jak jeden idiota dzisiaj w polo... ( w biały dzień) to osobiście wytłukę je na spocie
kaju Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Robota Grześka jest na najwyższym poziomie - NIKT mi jeszcze nie mignął, a na bixach jeżdżę grube pół roku, Jedno ustawienie na stacji i od tej pory nic. (Zasługa samopoziomu? )
szczuraz Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Noo, mega szczególnie wielkość soczewy gniecie suty a z czego masz soczewki? Pod D2Sa masz? Czy H7? D2S i musiałem inwestować w hidy Robota Grześka jest na najwyższym poziomie - NIKT mi jeszcze nie mignął, Mi też nikt nie migał ... wszyscy spieprzali po rowach musze je ustawić bo kazdy w inną stronę świeci i będzie git . Dzisiaj to ogarnę .
hornet Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ja już na wschodzie. Dzisiaj miałem przykład jak to debile montują hidy po 12k. Droga ciężka (lało niemiłosiernie) i oczywiście świecą wszędzie a nie na drogę
szczuraz Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 12k to już fiolet ja mogę spokojnie robić za reklamę solarium z moim uv z soczewy
kaju Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 A jaką barwę wziąłeś? Ja mam 6k - rewelka, nawet w deszczu. Wybiera się ktoś może na basen na borowską w dniu dzisiejszym? Ja niedługo wyruszam.
szczuraz Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A jaką barwę wziąłeś? Ja mam 6k - rewelka, nawet w deszczu. 8k bo nie mieli 6k na cyfrowych przetwornicach na stanie . Jak mnie to zdenerwuje albo zarypią mi dowód to dokupię 6k . Miałem 6k w swoim cabrio i były za mało niebieskie ... 8k są za bardzo .
qrczak91 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 :hi: dzisiaj znów mnie nie ma :wallbash:
kaju Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A jaką barwę wziąłeś? Ja mam 6k - rewelka, nawet w deszczu. 8k bo nie mieli 6k na cyfrowych przetwornicach na stanie . Jak mnie to zdenerwuje albo zarypią mi dowód to dokupię 6k . Miałem 6k w swoim cabrio i były za mało niebieskie ... 8k są za bardzo . To mi 6k robi się pomału zbytnio niebieskie
szczuraz Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ja bede dzisiaj . kaju i gniady pojawicie sie ?
wojtas-audi Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja jezdze ponad 2 lata na 8k i jest ok
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 :sick3: :sick3: :sick3: łoooooooooo qurwa..... dopiero wstałem po weselu. Gruuuuubo było
szczuraz Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja jezdze ponad 2 lata na 8k i jest ok ile razy odbierałeś dowód ? :sick3: :sick3: :sick3: łoooooooooo qurwa..... dopiero wstałem po weselu. Gruuuuubo było zdrowiej ... ktos musi pracowac na dodatnie pkb :gwizdanie:
kaju Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja panowie dam znać jak będę miał się zjawić
Rekomendowane odpowiedzi