Ciepły Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Siema Wrocław! Znajomi szukaja auta do slubu mieszkaja w Bielanach termin Pazdziernik ktos? Cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Ktos na spot Gentleman’s Rally się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 hej koledzy planuje wrócić do A4 po 1,5 rocznej przerwie, znacie może poprzedniego właściciela auta z ogłoszenia ? Jest DW wiec duża szansa że był na forum, obecnie auto w rękach handlarza. Używane Audi A4 - 21 700 PLN, 196 000 km, 2004 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi A4 - Pierwszy właściciel, Srebrny, Metalik, Perłowy, Benzyna, 190 KM, 1 781 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS, dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Trza by pytać szczurka on jest młody i ma pamieć lepszą ode mnie a reszta jak piszesz w rekach handlarza dobrze nam znanego a przynajnmiej mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 3 minuty temu, goldi napisał: Trza by pytać szczurka on jest młody i ma pamieć lepszą ode mnie a reszta jak piszesz w rekach handlarza dobrze nam znanego a przynajnmiej mi Polecasz czy uciekać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Powiem tak trochę aut u niego obejrzałem i żadnej bym nie kupił ale i tak wszystkie sprzedał także spytaj szczurka może pamieta własciciela i auto było zadbane a jak nie to miernik kompiuter w dłoń i oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 19 minut temu, goldi napisał: Powiem tak trochę aut u niego obejrzałem i żadnej bym nie kupił ale i tak wszystkie sprzedał także spytaj szczurka może pamieta własciciela i auto było zadbane a jak nie to miernik kompiuter w dłoń i oglądać Dzięki wielkie za pomoc już mu piszę na pv wiadomość może znajdzie się poprzedni właściciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Panowie! Ci z Was, którzy byli u mnie na montażach i robiliście fotki podczas prac - byłbym wdzięczny za podesłanie mi tych fot i opisu Ci robiłem w aucie - tworzę stronkę i przyda mi się kilka projektów proszę o pw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ja mam takie jak leżysz pod tylnym zderzakiem. Gdyby nie to że zarzygany to byś wrzucił że niby PDC montujesz. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Witam. Koledze w B5 wyszedł drut z siedziska oraz chciałby zrobić renowacje skóry z wymianą gąbki w fotelach możecie kogoś polecić Wrocław i okolice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Tak. Możemy polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Podrzuć kolego jakiś namiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 @kozunia13 Nam wszystko ogarnia. Może nie najtaniej ale za to jako tako. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 2 minuty temu, szczuraz napisał: @kozunia13 Nam wszystko ogarnia. Może nie najtaniej ale za to jako tako. ? Fajno dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Mam ogłoszenie parafialne: Mój paździerz a4b6 definitywnie idzie pod młotek. Potrzebuje coś bardziej na bezdroża. 1.9 tdi AWX manual 5 biegów (zmiana silnika w 2017. przebieg z ecu w chwili montażu 230kkm). Ze spasu Bixenon usa przód (koito + d4s), lampy usa tył, fotele jasna skóra z pełna elektryka, drl, clh, fotochrom, czujnik zmierzchu, ledy w dekorach, pełny pakiet swiatła (drzwi, klamki, nogi, ambiente przód i tył, lampki w ledach od Bidzia) rns-d ze zmieniarką cyfrową (usb, sd, aux sterowane z kiery multi) Bose, PDC tył, tempomat i pewnie jeszcze coś o czym zapomniałem. W zeszłym roku w maju dostała nowe turbo i sprężarkę klimy. Teraz przed urlopem robiłem wielowahacz, piaste z łozyskiem i hamulce na przodzie (klocki, przewody, płyn). Kto widział ten wie że ma parę wgniotek i obtarć parkingowych. Koła zima ori b6 16 lato 17 s-line. Cena wywoławcza 12k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi013 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Witam wszystkich posiadam swoją a4 b6 ok 2tyg, jestem z Środy Śl. szukam kogoś z okolic lub mogę podjechać do wro, w celu podłączenia VCDSa abym mógł wyregulować swoje xenony, bo próbowałem ręcznie i coś pokręciłem chyba nie tak a czytam ,że do tego trzeba podłaczyć VAGa. Chetnie się dowiem coś wiecej od znawców marki przy jakims piwku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 19 godzin temu, Derbi013 napisał: Witam wszystkich posiadam swoją a4 b6 ok 2tyg, jestem z Środy Śl. szukam kogoś z okolic lub mogę podjechać do wro, w celu podłączenia VCDSa abym mógł wyregulować swoje xenony, bo próbowałem ręcznie i coś pokręciłem chyba nie tak a czytam ,że do tego trzeba podłaczyć VAGa. Chetnie się dowiem coś wiecej od znawców marki przy jakims piwku Jak chcesz vcds mam Wrocław Psie Pole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Audi A4B6 1.9 tdi Pełna opcja Wrocław Fabryczna • OLX.pl WWW.OLX.PL 1.9 tdi AWX manual 5 biegów (zmiana silnika w 2017. przebieg z ecu w chwili montażu 230kkm). Wyposażenie: Bixenon usa przód (koito + d4s), lampy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arki Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) 123 Edytowane 10 Października 2019 przez arki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi