hornet Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 O. no widzisz, jak będziecie mieli dokładkę to ją się ubierze całkiem Z tą osłoną to żartowałem... to z pomocy kolegi żony została :polew: OJ widać, że wątku się nie śledzi
Gniady Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Siema w końcu mam chwile wolnego tak dla przypomnienia to w przyszłą sobote miały być poprawiny także jeszcze się nie dopisuje bo nie wiem
szczuraz Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 bierz żone pod pachę i dawaj coś Piotrek zaginął w akcji ... albo ma tyle roboty albo ktoś urwał mu od internetu
wojtas-audi Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Chce ktoś kupić mojego polifta? Za 16k oddam 2,5TDI nikt nie chce Bo większość po przejsciach i ceny niestety niższe niż innych silników
szczuraz Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Chce ktoś kupić mojego polifta? Za 16k oddam 2,5TDI nikt nie chce Bo większość po przejsciach i ceny niestety niższe niż innych silników jeżeli mam być szczery to chyba jedyny diesel jakiego bym chciał ... o ile wałki i rozrząd zrobione :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 23:07_________________________________________________śpicie czy co ?! [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 04:40_________________________________________________chłopy jest do sprzedania mega zabawka mojego bardzo dobrego kolegi widzę że poleciało z giełdy ... bo nie doczytałem regulaminu może hornet sie napali na sleepera i auto rodzinne w jednym http://allegro.pl/show_item.php?item=1847341841
trezor4 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 a ta sobotnia imprezka u qurczaka to otwarta dla wszystkich klubowiczow ? czy tylko dla wtajemniczonych
e9matic Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 coś Piotrek zaginął w akcji ... albo ma tyle roboty albo ktoś urwał mu od internetu Zyje i mam sie dobrze U mnie forum jest odpalone 24/h, wiec jak jestem online, to nie znaczy, ze siedze prz kompie. Co do grila, to tak jak gniady napisal, moze by przelozyc na nastepny tydzien ? Bo tam ktos ze spotu ( nie pamietam nicka ani imienia ) mowil, ze tez by chcial podjechac z nami na grila, ale w tym tygodniu ma wesele jakiegos kumpla. No chyba, ze robimy meeting grilowania to i w nastepnym tygodniu tez sie trzasnie
hornet Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Dobrze gada !! Polać mu ale w przyszłym tygodniu. Moja się już wykuruje i będę spokojniejszy. Nie ma już opla... poszedł do lakiernika bo koleżanka z pracy przyjebutała o ścianę :polew: idzie do oddania bo więcej z nim roboty niż jazdy :polew:\ To jak w przyszłym tygodniu impra a dzisiaj spokój ??
Gniady Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 coś Piotrek zaginął w akcji ... albo ma tyle roboty albo ktoś urwał mu od internetu Zyje i mam sie dobrze U mnie forum jest odpalone 24/h, wiec jak jestem online, to nie znaczy, ze siedze prz kompie. Co do grila, to tak jak gniady napisal, moze by przelozyc na nastepny tydzien ? Bo tam ktos ze spotu ( nie pamietam nicka ani imienia ) mowil, ze tez by chcial podjechac z nami na grila, ale w tym tygodniu ma wesele jakiegos kumpla. No chyba, ze robimy meeting grilowania to i w nastepnym tygodniu tez sie trzasnie Dokładnie jest kolega bardzo chętny z żoną mają wpaść ale właśnie za tydzień .
szczuraz Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 ja sie dostosuje. Szkoda ze w ta sobote sie nie zresetuje
hornet Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Ma ktoś konto na A3 Club net ?? To niech sobie poczyta... http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?p=848994#post848994 Niezłe jaja
szczuraz Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 odwieczna wojna ... Evo rozjebał mi nerki tym "Tak wiec reasumujac mirku... mechanik od kosiarek zawsze zostanie mechanikiem od kosiarek i chocby wgral milion zaj..ebistych softow do ecu i tak zabraknie mu jednego.. wiedzy. dziekuje ci zatem ze zdecydowales wykazac sie tym brakiem wykazujac sie tez jednym... do czego mozesz byc zdolny aby tylko pokazac ze tego ci nie brak." Kito dowalił koksu musimy wpaść do nich chyba w odwiedziny pod magnolię bo dawno go nie widziałem [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 14:17_________________________________________________ty Hornet Evo robi Turbo PB ? bo co człowiek to inne info
hornet Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Ja Ci już mówiłem że AEB to nie rentowna motorownia
qrczak91 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 zapraszam jutro tak czy siak, choćby w małym gronie
hornet Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 zapraszam jutro tak czy siak, choćby w małym gronie Kto będzie ??
_evolution Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ty Hornet Evo robi Turbo PB ? bo co człowiek to inne info robie turbobenzyny, i mi nawet niezle wychodza
hornet Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ty Hornet Evo robi Turbo PB ? bo co człowiek to inne info robie turbobenzyny, i mi nawet niezle wychodza :decayed:
szczuraz Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Kto będzie ?? ja z Ewą robie turbobenzyny, i mi nawet niezle wychodza przerabiałeś już AEB ? mam zdrową serię bez żadnych wodotrysków i innych udziwnień pod maską. Na ile to można zrobić samym softem ?
hornet Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Kto będzie ?? ja z Ewą To tłum ludzi.
szczuraz Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 ja nawet nie wiem czy to grill czy zwykłe weekendowe picie [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 22:16__________________________________________________evolution mam do Ciebie jeszcze parę pytań odnośnie czytania błędów w saabie 2.3T PB zadzwonię jutro i ewentualnie podjadę jak będziesz miał chwilę czasu dla mnie
Rekomendowane odpowiedzi