qrczak91 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 ja wpadam, z Gobim i kabelkiem dla Krystiana
szczuraz Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 przyjadę z ElMłodym przedstawi wam swoje S2 Limo chciałem go namówić żeby wpadł A4 z pakietem s4 ale że chłop lubi za***rdalać ...
Gobi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 A ja właśnie wróciłem z qrczakiem... po drodze zrobiłem sobie wydech przelotowy :decayed: :decayed: tomek . 4.2 ,co nie ?
qrczak91 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 brzmi zacnie! ludzie się oglądają
hornet Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ale dzisiaj wbiłbym się na legnickiej na vectrę Trafił się koleś na światłach pod magnolią i cisnęliśmy do milenijnego. Vectrę miałem obok siebie przy BP ale zorientowałem się, że to policmajstry..... niestety BMW się nie zorientowało i przy bliskiej już go zatrzymali tylko się na mnie popatrzyli jak się z nimi zrównałem i zacząłem hamować :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 jeden przychlast w beemce mniej
goldi Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jest ktoś na forum kto sprawdza historię auta u mnie gościu jest nie ośiągalny albo gdzie najlepiej podjechać może ktos z was sprawdzał
szczuraz Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Dołączył do nas mój kolega Miras84. Kurak już go poznał przy okazji akcji z przepływką
Miras84 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam, mam na imię Mirek, jestem posiadaczem A4 B5, z 1996r. 1,8e, bez turbo niestety. Mieszkam we Wrocławiu niedaleko kolegi szczuraza .
hornet Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam, mam na imię Mirek, jestem posiadaczem A4 B5, z 1996r. 1,8e, bez turbo niestety. Mieszkam we Wrocławiu niedaleko kolegi szczuraza . Witamy. Ja dzisiaj leczę się łychą
Gniady Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam, mam na imię Mirek, jestem posiadaczem A4 B5, z 1996r. 1,8e, bez turbo niestety. Mieszkam we Wrocławiu niedaleko kolegi szczuraza . Witamy. Ja dzisiaj leczę się łychą Do opon ???
szczuraz Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 moje audi weź nie rób siupy tylko w dziale moje audi załóż temat ... :bicz3: jak z dzieckiem ... :gwizdanie: Ja dzisiaj leczę się łychą Do opon ??? patrz pan taki chory był że ani na pizze ani na spot a teraz chleje
hornet Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 moje audi weź nie rób siupy tylko w dziale moje audi załóż temat ... :bicz3: jak z dzieckiem ... :gwizdanie: Ja dzisiaj leczę się łychą Do opon ??? patrz pan taki chory był że ani na pizze ani na spot a teraz chleje Nie chleje tylko walę w korpus ze szwagrem. Przyjechał na jakąś humanistyczną konferencję to kulturalnie robimy litrę john-ego walker-a :gwizdanie: Witam, mam na imię Mirek, jestem posiadaczem A4 B5, z 1996r. 1,8e, bez turbo niestety. Mieszkam we Wrocławiu niedaleko kolegi szczuraza . Witamy. Ja dzisiaj leczę się łychą Do opon ??? Do doopy
Rekomendowane odpowiedzi