kaju Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ode mnie również najserdeczniejsze życzenia :) smacznego jajka!!
szczuraz Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 koleś ma zamontowany czujnik temperatury zewnętrznej prze chłodnicą a na zegarach nie ma wyświetlanej temperatury podobno były wersje bez tego wskazania temperatury zewnetrznej na zegarach jak jest u ciebie ja też tak mam wystarczy zdjąć zegary i sprawdzić czy ma wtyczke jak ma to tylko dokupić wskaźnik. Z tego czujnika korzysta też klimatronik żeby nie odpalać klimy poniżej 0`C. nie gryzie tylko zauważamy pewne niekonsekwencje w Twoim zachowaniu. Najpierw psioczysz i rzucasz mięchem w pewną stronę a potem pojawiasz się w kolorach marszu równości :gwizdanie: Każdy ustrój kiedyś się zmienia Zamiast marudzić weź się do przygotowań przed świętami Oświeć nas o co chodzi z tym ustrojem , z tego co wiem GTW się nie zmieniło co do przygotowania do świąt to kask już powieszany na ścianie a tłoki wypolerowane stoją na wieży. Więcej nie robię oprócz zakupu jakiegoś wysokooktanowego napoju. :gwizdanie: Moje podejście co do tego rodzaju imprez niektórzy już znają z zeszłego roku
hornet Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja właśnie kończę dzisiejsze picie i udaję się w kimę... szwagier już śpi :gwizdanie:
kaju Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Moje podejście co do tego rodzaju imprez niektórzy już znają z zeszłego roku Nie wiem, jakie jest Twoje podejście, ale z tego co piszesz podejrzewam, że chyba mamy takie samo... Rozwiniesz mi co nieco?
szczuraz Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Odsiedzę swoje zrobię podkład a jak zaczną zawodzić i spiewać to idę na Matki Boskiej ORLENskiej na pasterkę. Tam co roku jest szopka z żubrem
kaju Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 No to widzę, że gdybym mieszkał we Wro to bym się nie nudził. U mnie ta sama histEria, odsiedze, nawpierdalam się, nachlam i gdy zaczyna się ględzenie to wypierrrrdalam.
szczuraz Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 a tu zabawki ogarnięte wczoraj
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych świąt i smacznej kolacji koledzy! Pamiętajcie, że rybka lubi pływać
goldi Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 pojedli, popili ? Można by powiedzieć że tak zaś będziemy cały tydzień jedzenie ze świąt do pracy nosić ale i tak zazwyczaj kiedyś dzień sie zaczynał po pasterce czyli małe co nieco w drodze powrotnej :>
hornet Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 uuu kolejna butelka ląduje na blacie i ogień
kaju Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 A ja dzisiaj spotykam się z kumplem w starym klubie, gdzie kiedyś razem graliśmy przy jednej konsoli. Dzisiaj wspomnienia z tych właśnie czasów, także trochę pogramy, a potem ognia
szczuraz Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ledwo się obudziłem napchali mnie jedzeniem i idę spać dalej ... może po południu będzie lepiej bo już mam dosyć tego obżarstwa. Wieczorem łyknę na lepsze trawienie i pójdę dalej spać
qrczak91 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Pany, niedziela dzisiaj. Ktoś chętny na spota? :gwizdanie:
hornet Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Pany, niedziela dzisiaj. Ktoś chętny na spota? :gwizdanie: można się spotkać na chwilę... dobrze zrobi stanie na świeżym powietrzu :gwizdanie: :gwizdanie:
kaju Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja odpadam, akurat będę płyty zbierał na impreze i się szykował. O 20 startujemy, także nie dam rady.
szczuraz Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Rodzice Ewy wpadają na 16 zobaczymy ile posiedzą. Generalnie jestem jak najbardziej za
qrczak91 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 to można by się spotkać nieco później ewentualnie, dzisiaj chyba nic nas nie trzyma, nikt nie ma jutro na rano, prawda? [br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 16:22_________________________________________________a może dzisiaj pod FATem? będzie bliżej dla mnie, a dla Was chyba bez różnicy... :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 16:31_________________________________________________a więc uzgodnione ze Szczurkiem - 18:20 od Milenijnym
szczuraz Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 uzgodniłem z kurakiem 18:20 pod milenijnym. Ktoś jeszcze się pisze ?
Rekomendowane odpowiedzi