qrczak91 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 i tak się będe wkurzał, bo nie ma śniegu, a parówa ledwo kręci na zimnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Korzystał ktoś z tej promocji, że w lidlu kupujesz powyżej 50 zł i dostajesz kupon do shella 15 gr na litrze mniej i 30 gr na Vpower min za 20 litrów trzeba zalać ? Może sobie Vpower naleje :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Macie racje, pojebało mnie. Umyłem auto w taki mróz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 kurde a mi któryś czujnik od alarmu przymroziło i yeahbany pika mi. Z tego co się zorientowałem to od maski zamknąłem z klucza bo nie chce mi się stać na mrozie i lukać co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Korzystał ktoś z tej promocji, że w lidlu kupujesz powyżej 50 zł i dostajesz kupon do shella 15 gr na litrze mniej i 30 gr na Vpower min za 20 litrów trzeba zalać ? Może sobie Vpower naleje :tongue4: byłem właśnie w lidlu, kupon otrzymałem, będzie na tankowanie busa, tam wchodzi 80l :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Kurak ty dojedziesz dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 dzisiaj dojadę. potrzebujesz swój prostownik? Parówa ciężko pali i już czuje w kościach, ze się jeszcze może przydać... [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 16:50_________________________________________________ale bym się czegoś napił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 dzisiaj dojadę. potrzebujesz swój prostownik? Parówa ciężko pali i już czuje w kościach, ze się jeszcze może przydać... [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 16:50_________________________________________________ale bym się czegoś napił A mi chce się lać, z tym, że nie chce mi się wstawać do klopa... Reflektujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Macie racje, pojebało mnie. Umyłem auto w taki mróz Ja wczoraj też myłem i to sam na podwórku, i nie zamarzł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 chyba się skuszę i też podjade na BP w takim wypadku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 dzisiaj dojadę. potrzebujesz swój prostownik? Parówa ciężko pali i już czuje w kościach, ze się jeszcze może przydać... jak Ci potrzeba to trzymaj ja mam jeszcze w zapasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 śpią?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 niet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 a czemu to o tej porze się nie śpi?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 bo trzeba sie przestawić na nocne zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Po co to spać, jak rano znowu się będę musiał obudzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam szanowna Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi