Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ile chcesz ? najpierw jak sie coś ciekawego sprzedaje to się pisze na Wrocławskim to nie moje...kumpla... na razie nie mam z nim kontaktu, bede u niego w weekend to sie dowiem i porobie foty jakieś wiem że ma jeszcze jakiegos soniaka 2din 7" z navi, wzmak audisona i jakieś felgi na sprzedaż jednocześnie wrzuciłem tu i tam... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nie wypluwa i nic nie wypluje. To wal do muchy http://www.rankingwarsztatow.pl/warsztat,9544,wroclaw-mucha-jan.-zaklad-elektromechaniki-pojazdowej.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard1961 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Fakt z elektryką do muchy gość jest solidny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 http://allegro.pl/felgi-audi-vw-5x112-a4-a6-a8-s4-s8-19-cali-pavia-i2100095146.html czyja to esa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nikt od nas. To auto jeszcze 3 tygodnie temu latało po wro i robiło robotę jeżeli dobrze zasłyszałem miało PS 400+ . Teraz jest całe na manel. Toczyliśmy z Nelsonem ostatnio debatę na jej temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ile chcesz ? najpierw jak sie coś ciekawego sprzedaje to się pisze na Wrocławskim to nie moje...kumpla... na razie nie mam z nim kontaktu, bede u niego w weekend to sie dowiem i porobie foty jakieś wiem że ma jeszcze jakiegos soniaka 2din 7" z navi, wzmak audisona i jakieś felgi na sprzedaż jednocześnie wrzuciłem tu i tam... :gwizdanie: Jakie te felgi ma kolega do sprzedania?? jeśli możesz to podaj jakieś foto i cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 pięknie jest quurwa pięknie! !!!! Polatane po mieście bokami... nic a nic nie odśnieżone Od Gondowianki do Ostatniego Grosza pięknie a nawet powiedziałbym cudnie. Pod magnolią tłum latających bokami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja już się nalatałem po factory. Jest fajna droga wzdłuż autostrady A8 wjazd od strony factory ale na mój zawias troche za dużo białego. Gadałem przed chwilą z Kurakiem właśnie wypada polatać na miasto. Jak do niedzieli śnieg się utrzyma to może zrobimy spot na mega parkingu na osobowicach ? Wszyscy by polatali szybko szeroko i bezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Mówisz o tym koło volvo ? Tam zawsze tłoczno i policjamajstry przyjeżdżają Kurde już po piwie jestem..... mało mi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 volvo to pała przy tamtym parkingu. Google it na satelicie 51.136359,17.004561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Weźcie mnie nie wqrwiajcie, bo sam bym polatał... U mnie +7 dzisiaj w ciągu dnia pokazało... W domu już leżą paczki z lampami US, klapa w drodze, przyszedł ori 2DIN, w przyszłym tygodniu przyjadą 18tki i gwint... wspomniałem o RNS-E? też już leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmr Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 I pod 'Manolią' i pod 'Oszołomem' byłem, trochę się działo... pierwszy raz tej zimy dopiero ale się polatało (na tyle na ile można z FWD) ps. po każdej zimie mówię sobie, że następne auto będzie quattro albo napęd na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 I pod 'Manolią' i pod 'Oszołomem' byłem, trochę się działo... pierwszy raz tej zimy dopiero ale się polatało (na tyle na ile można z FWD) ps. po każdej zimie mówię sobie, że następne auto będzie quattro albo napęd na tył Pojęcia nie masz co można porobić FWD ja swoją zeszłej zimy polatałem ojjjj polatałem... A jak miałem ŚP szaloneza driftoloneza, to nie było krzyżówki, zakrętu, a nawet prostej, żeby bokiem nie szedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmr Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 I pod 'Manolią' i pod 'Oszołomem' byłem, trochę się działo... pierwszy raz tej zimy dopiero ale się polatało (na tyle na ile można z FWD) ps. po każdej zimie mówię sobie, że następne auto będzie quattro albo napęd na tył Pojęcia nie masz co można porobić FWD ja swoją zeszłej zimy polatałem ojjjj polatałem... A jak miałem ŚP szaloneza driftoloneza, to nie było krzyżówki, zakrętu, a nawet prostej, żeby bokiem nie szedł od czego jest ręczny... Jak się rezerwa zaświeciła to trzeba było wracać do domu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Uwierz mi, że doskonale wiem, do czego ta wajcha służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Chłopaki FWD? Musiałem pokazać chłopakom na Magnoli jak się jeździ klekotem z FWD:D Co quattro to quattro:D Esa coraz bardziej się zbliża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Jakie te felgi ma kolega do sprzedania?? jeśli możesz to podaj jakieś foto i cene. :wink4 w weekend bede mial foty i dokładniejsze info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi