qrczak91 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 ja sie postaram, ale nie obiecuje... ale masakra, ojcu turbo padło, astra po stłuczce, parówa ma słabe aku w mrozy i teraz też obtarta, a i szwagrowa beemka oberwała ode mnie jak śnieg spadł
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Kto jutro wpada na 100% ? na 90% :>
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Ktoś tu jeździł na prosiakach przed zimą czy mi się wydaje?
kaju Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Nelson ma prosięta, ale czy miał przed zimą to nie wiem. Panowie ogłaszam komunikat. na 80% przylatuję do Polski 1 marca (czwartek) na kilka dni (chrzciny synka), w piątek zakładam gwint i fele, oczywiście najpierw fotka, bo fura nie była myta od wyjazdu z Londynu przed świętami BN także w niedzielę, tj 4 marca zawitam na spota. Chyba nawet już od trzeciego będę walczył we Wrocławiu (dopiero to będę ustalał z pewnymi użyszkodnikami )...
szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 Ja tez sie jutro pojawie a na gadu to niema komu odpisywać będę ustalał z pewnymi użyszkodnikami Ktoś tu jeździł na prosiakach przed zimą czy mi się wydaje? Nelson... teraz lata na Mercedresach :gwizdanie:
kaju Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 No Ty gościu już do Ewy zagaduj, żeby Ci łańcuch trochę spuściła
hornet Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 No Ty gościu już do Ewy zagaduj, żeby Ci łańcuch trochę spuściła Raczej jest to niewykonalne
kaju Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Eee no, nie gadaj, zrozumie to, że raz na jakiś czas jestem w kraju chyba, co? :gwizdanie: a Ty na kiedy masz termin? Tzn Twoja? Co się w ogóle dzieje z Gniadym?
hornet Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Eee no, nie gadaj, zrozumie to, że raz na jakiś czas jestem w kraju chyba, co? :gwizdanie: a Ty na kiedy masz termin? Tzn Twoja? Co się w ogóle dzieje z Gniadym? Z Gniadzianką się widziałem. Nie ma chłop czasu. Moja już powoli się szykuje. Już za dwa tygodnie może sie rodzić malec. Niech jeszcze czeka jak najdłużej
kaju Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 No szykuj się na kilkanaście tygodni zarwanych nocek... Ale uwierz mi, że nie ma większego pocieszenia, jak taki brzdąc...
szczuraz Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Opublikowano 19 Lutego 2012 No Ty gościu już do Ewy zagaduj, żeby Ci łańcuch trochę spuściła Raczej jest to niewykonalne odezwał się ten co wpada na wszystkie popijawy w pizzerii i grille
kaju Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Chłop jak urodzi to totalnie czasu nie będzie miał, także już dla niego trumne szykujcie, już jest po gościu
szczuraz Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Opublikowano 19 Lutego 2012 może nie ... znaczy mam nadzieję że nie
kaju Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zobaczysz, kobita mu żyć nie da. Przechodziłem przez to, także wiem jak to się kończy
hornet Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 No Ty gościu już do Ewy zagaduj, żeby Ci łańcuch trochę spuściła Raczej jest to niewykonalne odezwał się ten co wpada na wszystkie popijawy w pizzerii i grille Nie moja wiana że mi coś wypada. Piję więcej niż Wy razem wzięci Chłop jak urodzi to totalnie czasu nie będzie miał, także już dla niego trumne szykujcie, już jest po gościu nieeee Nie znasz mojej Pani.. inteligentna bestia ale jak trzeba było to nas z Gniadym na picie zawiozła... nie wspomnę, że wtedy reszta fajek nie przyszła pić.
e9matic Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Ja tez sie jutro pojawie a na gadu to niema komu odpisywać będę ustalał z pewnymi użyszkodnikami Ktoś tu jeździł na prosiakach przed zimą czy mi się wydaje? Nelson... teraz lata na Mercedresach :gwizdanie: Juz Ci mowilem, ze to nie moje gg tylko Moniki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi