szczuraz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 moje na nocnych zdjęciach wygląda jakby było nie bite Fotki a real to zwykle co innego. Jutro od rana zaczynam renowację kolejnych felg na których pojawię się na spocie. Gobi doj**ał koło że kopara mi opadła jak zajechał pod moje zamczysko Zobaczycie na spocie
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja już widziałem co prawda na zdjęciach zanim kupił...ale widziałem
szczuraz Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 idę robić renowację parapetów zeby jeszcze zdążyć gumę naciągnąć zanim wszystko pozamykają. Jak skończę wrzucę foty.
Gobi Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 to te spartan ale i tak najlepsze, jak zadzwonilem do goscia ,zeby sie umowic. To sie okazalo pozniej,ze jednak na przod nie ma opon ale juz zalozylem,co prawda jakies Fullruny,zobaczymy jak na mokrym. nooo szczuraz, jestem tez ciekaw
wojtas-audi Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ale masakra http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/553419,tragiczny-wypadek-pod-wroclawiem-4-osoby-nie-zyja,2,id,t,sg.html#galeria-material
kaju Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Co tam moje Panie słychać? Emil, żona już coś o futrze wspomniała??
szczuraz Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 nooo szczuraz, jestem tez ciekaw co ręcznie dało radę zrobić to zrobiłem w poniedziałek powinienem mieć maszynkę to dopoleruję do efektu lustra. Straszne wżery miały ale jakoś się uporałem. Za godzinę jadę zakładac opony na przód i będzie komplet
emay Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Co tam moje Panie słychać? Emil, żona już coś o futrze wspomniała?? Na razie cisza
hornet Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Nie wiem czemu ale jakoś takie parapety nie przemawiają do mnie....
kaju Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Eee no... Fajnie Maciek może sobie postawić doniczkę z kwiatkiem teraz mnie się podoba
Rekomendowane odpowiedzi