szczuraz Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ja też miałem malować ale już dałem sobie spokój ... za dużo hajsu poszło już w to auto trzeba je sprzedac i kupić B6 żebym mógł z czystym sumieniem od nowa ładowac sos
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ja też miałem malować ale już dałem sobie spokój ... za dużo hajsu poszło już w to auto trzeba je sprzedac i kupić B6 żebym mógł z czystym sumieniem od nowa ładowac sos Dla mnie czegoś już brakuje w b6... Mnie bardziej kręcą starocie A dokładki pomaluje sam to cenowej tragedii nie będzie Tylko nie wiem co zrobić z tymi gumowymi listwami na drzwiach ---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ---------- Ziomek chce sprzedać swoją zabawkę http://allegro.pl/buggy-rurak-126p-fajna-zabawka-mozliwa-zamiana-i2287641394.html
szczuraz Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 też miałem sam malować ... dolicz podkład do plastiku bo ci wszystko odlezie po pół roku. A gumowe listwy albo wywalić i pomalować drzwi do listew albo kupić nowe i opiedzielić plakiem żeby się świeciły Horneta ktoś widział ? ---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ---------- mam wolny weekend na nysę (26-27.05) więc o ile pogoda będzie sprzyjała zostaję pod namiotem na noc Arek jak się na to zaopatrujesz ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 też miałem sam malować ... dolicz podkład do plastiku bo ci wszystko odlezie po pół roku. A gumowe listwy albo wywalić i pomalować drzwi do listew albo kupić nowe i opiedzielić plakiem żeby się świeciły Horneta ktoś widział ? ---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ---------- mam wolny weekend na nysę (26-27.05) więc o ile pogoda będzie sprzyjała zostaję pod namiotem na noc Arek jak się na to zaopatrujesz ? Skrzynka piwa i mogę siedzieć cały weekend ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- A tak poważnie co do Nysy...na tą chwilę nie ma żadnych przeciwwskazań, żebym też dołączył
szczuraz Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jarek będzie z chłopakami z A80 to nie będziemy samotni Może i nelson sie wybierze Ze mną na 90% oprócz Ewy zabiera się jeszcze koleżanka
Gobi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Facet od afery z gwintem ,oddał mi dziś pieniądze za to. Sam się skontaktował i wyjaśnił sytuacje,zachował się ok. Dzięki. Do nysy ja też jadę na 100 % , do bielawy wolnego nie wyskrobałem
trezor4 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 koledzy moze ktos mieszka niedalko ziebic ? mam ogloszenie autka co sadzicie : http://otomoto.pl/seat-cordoba-bezwypadkowa-salon-serwis-C23746465.htmlm wiecie kto z forum sprawdza vin ?
kaju Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Facet od afery z gwintem ,oddał mi dziś pieniądze za to. Sam się skontaktował i wyjaśnił sytuacje,zachował się ok. Dzięki. Do nysy ja też jadę na 100 % , do bielawy wolnego nie wyskrobałem Ja również wczoraj złapałem z nim kontakt przez forum, sprawa jest wyjaśniona, zachował się w porządku, temat tego gwintu uważam za zamknięty, a w czerwcu pijemy
szczuraz Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 osrał się chłop i tyle. Wolał jak człowiek wyjaśnić sprawę niż mieć przeorany ogródek. Kaju widziałem ten film ze 2 lata temu na tukielce.info Walduś moja propozycja jest nadal aktualna jakby Ci się jednak nie podobał zestawik zabawek ew zabiorę sam tył w rozsądnej cenie. Jak coś to GG
emay Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siemanko wróciłem już z Bielska. Pełen FIS i tempo na pokładzie. Spalanie w trasie 7l przy 110/km
szczuraz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2012 o ile lżejszy jesteś w portfelu ?
arre Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siemanko czy je to to : DWL 61RE na kleczkowskiej? bo co jestem u siostry na siemienskiego to widze
arre Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 tak myslalem fajne moje padlo c5 stoi z 70 metrow od Twojego na siemienskiego miedzy 1 a 3 z wgniotka na klapie itp bo jeszcze lakiernika nie widzialo...
Gobi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dzieki chlopak z zabki tutaj tez ma fajna b5. Nisko postawiona,srebrna...ale dzisiaj go chyba nie ma. O 15 bede jechal,to jak bedziesz jeszcze stal to obejrze twoje
arre Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 e nie ma co ogladac w styczniu nabyte to narazie ciagla rzezba... to rurki to przegub to uszczelka klawiatury to swieczki itd... lakier na koncu jak o 15 bedziesz jechac to zejde na chwile bo jestem u siostry do jutra
Gobi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 siostra mlodsza czy starsza ? czesto przyjezdzasz? ok, 15:10 rowno,bede kolo swojej
arre Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 hehe siostra mlodsza ale przeprowadza sie za tydzien gdzies na hallera ja jestem raz lub dwa w miesiacu bo moja jakis tam kurs ma. lokej to 15.10 zleze
szczuraz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Miałem robić dzisiaj polerkę całej fury... przed chwilą odsłoniłem rolety i jak zwykle.
Rekomendowane odpowiedzi