kaju Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nie no na piwo mam, ale ogółem trzeba trochę ponarzekać
szczuraz Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 jak masz na piwo to jeszcze daleko Ci do kryzysu
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Pany, wracam do Polski na stałe. Szykujcie się na grube imprezy.
emay Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Pany, wracam do Polski na stałe. Szykujcie się na grube imprezy. Jak to ? Funty się skończyły ?
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Funty są, nawet dobrze stoją, ale to nie o to tutaj chodzi
emay Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jak o nie pieniądze chodzi to o DUPE!!!:polew:
hornet Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jak o nie pieniądze chodzi to o DUPE!!!:polew: Widzę dobry humor masz bo paździocha sprzedałeś
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jak o nie pieniądze chodzi to o DUPE!!!:polew: Widzę dobry humor masz bo paździocha sprzedałeś Sprzedał?! k**wa cud :polew::polew: ---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ---------- A d*p mam już dosyć człowieku...
hornet Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jak o nie pieniądze chodzi to o DUPE!!!:polew: Widzę dobry humor masz bo paździocha sprzedałeś Sprzedał?! k**wa cud :polew::polew: Miał być od zaufanego dostawcy a i tak szafa skręcona...... była
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 to Emil co teraz bierzesz? Może mojego USa chcesz?
szczuraz Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 jeszcze nie porezał do konca i juz sprzedaje Jakie lampy na front ? gwerty juz ogarnął ?
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Przecież to auto jest bezcenne... A lampy na front? Krycha zmiękł u sprzedał swoje ori USy
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Kolejne 15h w robocie zaliczone Kaju a zderzaczek masz z US'a?
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nie, w zderzaki już się nie bawiłem, bo nie osiągalny prawie jest poliftowy US ze spryskami jak u mnie, inny nie wchodził w grę. Wiadomo, że szwajcar jest to samo, ale już nie miałem czasu siły i ochoty na szukanie, projekt według mnie i tak jest na dobrym poziomie
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nie, w zderzaki już się nie bawiłem, bo nie osiągalny prawie jest poliftowy US ze spryskami jak u mnie, inny nie wchodził w grę. Wiadomo, że szwajcar jest to samo, ale już nie miałem czasu siły i ochoty na szukanie, projekt według mnie i tak jest na dobrym poziomie Trzeba było przed malowaniem dać zderzak do plastikmena żeby zaspawać wnękę na tablice i po problemie No ale oceniać będziemy na finale
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 ...pamiętaj, że trzeba opić żeby lakier nie odpadł
frajdej89 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 pozdrowienia, z dzikiego wschodu pany urlop czas zaczac!
qrczak91 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Panowie! jakby ktoś próbował sie skontaktowac z moim szwagrem (w sprawie klimatyzacji), to tymczasowo ma inny numer: 883 292 183
Rekomendowane odpowiedzi