goldi Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Widzę emil że w końcu nowy nabytek w rodzinnie u mnie dzis zagościły wtryski 216 w końcu
emay Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Widzę emil że w końcu nowy nabytek w rodzinnie u mnie dzis zagościły wtryski 216 w końcu Miernik się spisał, flacha będzie ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ---------- Pany może byśmy coś wypili w sobotę?
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Arek da radę zrobić z tego jakiś przejrzysty avatar? https://lh3.googleusercontent.com/-ydGfjl5WJWQ/T_CpOf_17eI/AAAAAAAAAEI/gdb23iAPKIY/s912/1DSC05999.jpg Widzę, że już sobie poradziłeś Areczku, to czarno białe jednak w kolorze, ale bez Thalii w wolnej chwili, poleci do propozycji kalendarza
hornet Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Widzę emil że w końcu nowy nabytek w rodzinnie u mnie dzis zagościły wtryski 216 w końcu Miernik się spisał, flacha będzie ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ---------- Pany może byśmy coś wypili w sobotę? No piję bo mam chrzciny młodego
goldi Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 a ja piję w marcinkowicach w sobotę :banan:trza wykorzystać trzy tygodnie urlopu a co do dymienia wtrysków to na razie nie dymią bo leżą w schowku jutro zakładam mam nadzieje zę pójdzie w miarę
szczuraz Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja od piątku do poniedziałku jestem w wawie i tam piję Widzę, że już sobie poradziłeś frajdej poradził
Nelson Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Wybacz ale nie skumałem Twojej wypowiedzi... Mgłbys rozwinac?? P.s. z tego ajm daloby sie jeszcze troche ugrac o i pan Jacek się pojawił wybieram sie i wybieram do tej leśnicy i wybrać nie mogę Pan Jacek waży u mnie fury:decayed:
_evolution Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 zapytam mojego dobrego kolege co montuje gaz do teraz. tak jak mowilem gaz do tych mocy to min 4kpln ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- Pan Jacek waży u mnie fury:decayed: Powiedz "Pan" jeszcze raz do mnie...... na Pana trza miec wyglad i pieniadze , a ja w dowolnej kolejnosci ani jednego ani drugiego
Nelson Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja też nie mam jednego ani drugiego, aczkolwiek d*py jakoś lecą na śmieciarza:grin:
kaju Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja też nie mam jednego ani drugiego, aczkolwiek d*py jakoś lecą na śmieciarza:grin: To te śmieci nieźle pachną cipek, kiermana założona?
hornet Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja też nie mam jednego ani drugiego, aczkolwiek d*py jakoś lecą na śmieciarza:grin: ale my nie mówimy o tanich ukrainkach stojących przy lesie....
Nelson Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja też nie mam jednego ani drugiego, aczkolwiek d*py jakoś lecą na śmieciarza:grin: ale my nie mówimy o tanich ukrainkach stojących przy lesie.... Wolę bułgarki:decayed: Kiera jeszcze do mnie nie doszła...
hornet Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja też nie mam jednego ani drugiego, aczkolwiek d*py jakoś lecą na śmieciarza:grin: ale my nie mówimy o tanich ukrainkach stojących przy lesie.... Wolę bułgarki:decayed: Kiera jeszcze do mnie nie doszła... Tylko pamiętaj niech wcześniej się podmyją
szczuraz Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 chyba z butelki BTW Nie wierzę że król złomu pcha swoje mięcho w bułgarski pojemnik na nasienie
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 chyba z butelki BTW Nie wierzę że król złomu pcha swoje mięcho w bułgarski pojemnik na nasienie :polew::polew:
kaju Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 chyba z butelki BTW Nie wierzę że król złomu pcha swoje mięcho w bułgarski pojemnik na nasienie :polew::polew: LEŻE
PawelDSW Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Ma ktos vaga we wro i potrafi wymienic i ustawic modul do tempomatu i kompa z manetkami ??Gosc zawolal sobie 300 zl-z tego co czytalem na forum to 40 min roboty
kaju Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Ma ktos vaga we wro i potrafi wymienic i ustawic modul do tempomatu i kompa z manetkami ??Gosc zawolal sobie 300 zl-z tego co czytalem na forum to 40 min roboty Wiedza kosztuje jeśli nie robisz sam
Rekomendowane odpowiedzi