kaju Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Wypatrzyłem dziś kolegę Spartana na kamieńskiego Często tamtędy latam... następnym razem trąb Jak na razie nie mam nawet chwili wolnej na sesje...zacząłem akord będziesz na spocie to się dogadamy ---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ---------- Kaju kiedy planujesz puścić flaty w świat? Zakochałeś się? na zimę, bo na nowy sezon wpadają RSy 19'. Bardzo dobry wybór... musisz tylko uważać na bardzo dobre podróbki jakie wyszły na rynek. Tylko ori. Innych felg nie uznaje...
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zakochałeś się? na zimę, bo na nowy sezon wpadają RSy 19'. Zakochać to może nie... ale robią robotę
kaju Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 To sa zarezerwowane dla Ciebie zaoszczędzisz na wysyłce bo osobiście odbierzesz
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 jeszcze trzeba coś o liczbach porozmawiać
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Co znalazłem dzisiaj w skuterze... 3 dni temu był to nowy kevlarowy pasek napędowy
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Czekaj cykne fote jak wygląda przeciwtalerz wario O mam kiedyś otwór miał wieloklin i był w osi Najlepsze jest to że rolki znalazłem przyklejone/przytopione do wario temp. musiała być zajebi@!a
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja to bym to padło rzucił w krzaki i wrócił autobusem...a kobita pchała 2,5km
kaju Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja to bym to padło rzucił w krzaki i wrócił autobusem...a kobita pchała 2,5km No i prawidłowooooo tak ma być ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ---------- Na przyszły sezon te: ORGINALNE FELGI AUDI RS 19 255/35/19 IDEALNY STAN (2439799080) - motoAllegro
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Widziałem kiedyś na legnickiej pod mc zółtego avanta b5 na takich 19... szczerze, szału nie bylo... nawet gdzieś mam foto z kalkulatora zaraz poszukam kuźwa nic nie widać za daleko był Niby na blachach DTR a więcej go nie widziałem Fajne duże koło ale cyca nie rwie
kaju Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 To ten MC przy małej astrze? Koorwa musiałbym do dziewczyn tam zawitać na jakąś kawkę... Cyca nie rwie, bo czarne, w polerce na czarnym aucie zrobi robote o Panie
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 dokładnie tam to je amelinium tego nie pomalujesz więc tylko poler sam będziesz polerował? współczuje...ręczna robota 99% btw ja swoje chciałem polerować...ale przy samym myciu mnie szlag trafia tyle tych malutkich ramionek
hornet Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 To ten MC przy małej astrze? Koorwa musiałbym do dziewczyn tam zawitać na jakąś kawkę... Cyca nie rwie, bo czarne, w polerce na czarnym aucie zrobi robote o Panie Tylko nie rób czarnych felg do czarnego auta
kaju Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 To ten MC przy małej astrze? Koorwa musiałbym do dziewczyn tam zawitać na jakąś kawkę... Cyca nie rwie, bo czarne, w polerce na czarnym aucie zrobi robote o Panie Tylko nie rób czarnych felg do czarnego auta Nie no co Ty, z h*ja nie spadłem... Po h*j to kupować duże felgi i malować je w czerń, która pomniejsza wizualnie... to tak jakbym lizaka przez szybe lizał...
wojtas-audi Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Żółta Dużo ładniejsza Twoja Spartan chociaż kolor kontrowersyjny ale mi się podoba
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Żółta Dużo ładniejsza Twoja Spartan chociaż kolor kontrowersyjny ale mi się podoba Na spocie byś się pokazał Tylko my się nie znamy jeszcze
szczuraz Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 Ktoś w niedziele wybiera się na spota ? ja od jutra do poniedziałku jestem na bibie w Warszawie także odpadam. O mam kiedyś otwór miał wieloklin i był w osi widzę że grubo popłynąłeś naprawa tego wyniesie koło 60 pln ... uwielbiam te pierdzipoły i ceny ich części
Rekomendowane odpowiedzi