wojtas-audi Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) Żółta Dużo ładniejsza Twoja Spartan chociaż kolor kontrowersyjny ale mi się podoba Na spocie byś się pokazał Tylko my się nie znamy jeszcze Ja Cie widziałem na moście we wro Spoko mam to w planach nie dalekich Edytowane 5 Lipca 2012 przez wojtas-audi
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 widzę że grubo popłynąłeś naprawa tego wyniesie koło 60 pln ... uwielbiam te pierdzipoły i ceny ich części wario 80pln + pasek 55pln ja nie wiem jak podołam finansowo
qrczak91 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie, co myślicie o automatach w B6? Unikać jak ognia, czy można brać?
emay Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 tiptronic warto, multitronic tylko jak jesteś pewien.
hornet Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie, co myślicie o automatach w B6? Unikać jak ognia, czy można brać? Daruj sobie.... jesteś młody i pewnie nie raz będziesz chciał sobie "pojeździć". No chyba że np jakaś DSG
siema Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Siema, jestem tu nowy i chciałem trochę rozeznać się w temacie. O której i gdzie są te spoty we Wrocku? Na Wejherowskiej czy na Niskich łąkach może bym podjechał zobaczyć co się tam u Was ciekawego dzieje
hornet Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Siema, jestem tu nowy i chciałem trochę rozeznać się w temacie. O której i gdzie są te spoty we Wrocku? Na Wejherowskiej czy na Niskich łąkach może bym podjechał zobaczyć co się tam u Was ciekawego dzieje Info w 1szym poście
szczuraz Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 na ul. Ukraińskiej w db soft płaciłem jakieś mega grosze za 8m z kompa do tv
emay Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 podjade jutro dzięki. Auto po wymianie wszystkich filtrów. Był zalany 0w30 Long zmieniłem na 5w50 XFS Millers.
qrczak91 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 ramka i znaczek znów pomalowane w niedzielę postaram się wpaść z kumplem
kaju Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 ja kiram w wawie :drunk: To wypij i za mnie. Jutro wyjazd, a tak mi się koorwa nie chce...
goldi Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 bry i zaś trza pić dobrze że dzis tak nie grzeje emil odebrałeś pw
szczuraz Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 w wawie już ponad 30 ide pić na miasto
Rekomendowane odpowiedzi