hudy007 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam Kto chętny na jazdę na gokartach?? wiem jak zdobyć 20 min jazdy tygodniowo za "darmo" chętnych proszę o wiadomość. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Przyznać się który wczoraj cisnął po legnickiej w stronę rynku ok 18 ? Sedan B5 ciemny kolor chyba zieleń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam Kto chętny na jazdę na gokartach?? wiem jak zdobyć 20 min jazdy tygodniowo za "darmo" chętnych proszę o wiadomość. pozdrawiam uchyl rąbka tajemnicy po ostatnich 40 minutach jazdy miałem zakwasy ze 4 dni ... tych co nie dali w gokartach wspomagania to bym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy007 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 witam Aby mieć 20 darmowych minut trzeba przyjąć na tylną szybę taką naklejkę http://img22.imageshack.us/img22/5484/naklejkap.jpg NAKLEJKA ZEWNĘCZNA naklejka jest wykonana z takiej siatki jak są oklejane busy i firmowe auta widoczność przez szybę pozostaje prawie taka sama jak i bez naklejki naklejka oczywiście za darmo!!! ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O INFO NA PRYWATNE KONTO wtedy udzielę dokładnych informacji co, jak, i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM DO ZAKUPU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Let Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Koledzy czy przyjeżdża na spoty pod milenijny jakaś kompetentna osoba z VAG-iem potrafiąca odblokować FIS ? Chętnie bym się pojawił na spocie zaliczając odrazu małe podpięcie pod kompa waucie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki B5 sedan po lifcie. Oklejony z każdej strony a spotkany wczoraj na legnickiej. Kolega cisnął na Kuźniki. Machałem awariami czerwone A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 JEST JESZCZE 12 WOLNYCH MIEJSC NA ZLOT LETNI W JAROSŁAWCU LOTNISKO ZAŁATWIONE,NIE POZWÓL ŻEBY OMINĘŁA CIĘ TA IMPREZA http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137530.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki B5 sedan po lifcie. Oklejony z każdej strony Jak czerwone to był Qupeciarz Wpada ktoś dzisiaj pod MM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki B5 sedan po lifcie. Oklejony z każdej strony Jak czerwone to był Qupeciarz Wpada ktoś dzisiaj pod MM ? Nie nie ciemny kolor. Ja nie wpadam bo drinkukję więc nie wsiądę już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qpeciarz Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ...B5 sedan po lifcie... Życzył bym sobie. Jak czerwone to był Qupeciarz Naucz się poprawnie, albo poprostu przepisuj kolego Szczur-ass :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A ja po długiej nieobecności pojawię się na co niedzielnej mszy pod mostem.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidelio Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ello! Wybiera się ktoś jutro na spocik?? Miałbym kilka pytań odnośnie audio i instalacji iso a to najlepiej na żywca żeby ktoś oblukał i doradził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 coś nie dojechałeś na ten spot a co do car audio to najlepszym rozmówca będzie Audiobas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ech nie odebrałem samochodu, lakiernik mnie hja zrobił nie dosć ,że przeciągnął termin to jeszcze poskładał wszystko na opak wrrr,ze o doborze koloru nie wspomnę. Żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam Panowie sory za OT, W styczniu 2010 kupiłem auto z Wrocławia (Smolec) i koleś miał ramki naszego klubu, czy ktoś kojarzy moją fure? Wiem ze kolo jeździł na skręcanych BBS 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 i PIERWSZ TURA Z TABULAMI ZAKOŃCZONA ZAPRASZAM DO OGLĘDZIN JAK TO WYPADŁO NIEBAWEM II TURA... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1784076#msg1784076 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Jedzie ktoś z Dolnośląskiego na zlot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ZBIERAM ZAPISY NA II TURE TABLIC, CHĘTNI TU MAJA LINKA MOŻNA PISAĆ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1735045#msg1735045 POZDRO ZIOMALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam, Panowie widział ktoś może to auto na żywo lub obejżałby je dla mnie? to wasze okolice a ja mam 400km w jedna stronę więc byłbym bardzo wdzięczny Oto link: http://otomoto.pl/audi-a4-avant-C14769417.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi