Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spartan pytanko do ciebie. był Kaju u ciebie?? pokazywał ci lampy tylne?? jak ci się to podoba??

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Był, był :wink: A lampki kox, porobiły mnie :kox: jaki koszt wykonania? Może też bym się szarpnął :whistling::naughty:

Opublikowano

dawaj na pw dogadamy się

Opublikowano

Też jestem ciekawy kosztu i czasu na wykonanie, ale do a3 :)

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk

---------- Post dopisany at 00:41 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ----------

Jeszcze jedno, bixa może ogarniasz? Z malowaniem lamp na czarno? Bo Gwerty ma mi ogarnąć za 3 stówki z racji ori zenka, ale wolałbym na miejscu i nie bawić się w wysyłki.

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Dzisiaj gdzie się spotykacie? Będzie ktoś czy tylko jak ciepełko w dupke to podjezdzacie?

Opublikowano
Był, był :wink: A lampki kox, porobiły mnie :kox: jaki koszt wykonania? Może też bym się szarpnął :whistling::naughty:

:hi::naughty:

Opublikowano

spartan wrzuć zdjecia tych fel i cene na pw

Opublikowano

Gdzie sie dzisiaj widzimi magnolia?

---------- Post dopisany at 16:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ----------

qwa obiboki ja będę pod MM o 17.

---------- Post dopisany at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:36 ----------

Pustkami tutaj wieje :grin:

Opublikowano

Obiboki ?? My się widzieliśmy 2 albo 3 razy w tym tygodniu..... i nie byłeś :decayed:

Opublikowano
Obiboki ?? My się widzieliśmy 2 albo 3 razy w tym tygodniu..... i nie byłeś :decayed:

w tygodniu jestem za***any robota robie na dwa etaty. :polew::polew: Niedziele mam od byczenia się. Tak jak to kiedys pisałeś cały tydzień jest po to aby wygospodarowac godzinke w niedziele na spocik. :decayed:

Opublikowano

zgadza się ...

Opublikowano

Ja nie dałem rady - wiem, że obiecałem. Wyskoczyły mi problemy rodzinne, musiałem siedzieć na d*pie.

Opublikowano
Ja nie dałem rady - wiem, że obiecałem. Wyskoczyły mi problemy rodzinne, musiałem siedzieć na d*pie.

Nie kłam, pewnie się zakopałeś na podwórku :decayed:

Opublikowano

Nie kłam, pewnie się zakopałeś na podwórku :decayed:

To nie to, brachol trochę narozrabiał i trzeba przez niego starych z wielkiej d*py wyciągnąć... :facepalm:

Opublikowano

Dzisiaj koło mnie tam gdzie wczoraj wpadło to berlingo, odnotowałem też passata i clio :polew:

Opublikowano
Dzisiaj koło mnie tam gdzie wczoraj wpadło to berlingo, odnotowałem też passata i clio :polew:

Ale Twój szefo jak tam wyszedł tym berlingokangurem, to moja mało ze śmiechu nie padła, bo to co on tam odstawił, to tego jeszcze nie grali :grin:

Opublikowano

Ale Twój szefo jak tam wyszedł tym berlingokangurem, to moja mało ze śmiechu nie padła, bo to co on tam odstawił, to tego jeszcze nie grali :grin:

Ten typ tak ma :facepalm::polew:

Opublikowano

:hi:

Duds masz jakiegoś avanta na części?

Opublikowano
:hi:

Duds masz jakiegoś avanta na części?

A co Ci potrzeba?