szczuraz Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Ja to bym chciał kupić takie tdi jak mój były kiero. 800 tyś na blacie, passat śmiga aż miło. Mechanikom tylko się japy otwierają jak przyjeżdża jakieś pierdoły robić. Prawdopodobnie nigdy nie był cofany
kaju Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ja to bym chciał kupić takie tdi jak mój były kiero. 800 tyś na blacie, passat śmiga aż miło. Mechanikom tylko się japy otwierają jak przyjeżdża jakieś pierdoły robić. Prawdopodobnie nigdy nie był cofany A mój AKN to co? 693500 miał jak mrogal nim odjeżdżał.
Nelson Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Jak zaproponuje za moją klacz 19 k. To oddam:decayed: Nalot 278~ z książką
kaju Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Jak zaproponuje za moją klacz 9 k. To oddam:decayed: Nalot 278~ z książką Biere!
Nelson Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 9k za budę + 10k osprzęt:grin: Dodam płyn do hamulców gratis + 2 zaciski w kolorze wściekła peleryna na byka:grin:
kaju Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 9k za budę + osprzęt za flaszke JD BIERREEEE!!
Nelson Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 9k za budę + osprzęt za flaszke JD BIERREEEE!! Ja nie wiem czy plebs bez auta, ma tu jeszcze cokolwiek do powiedzenia:grin:
kaju Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 9k za budę + osprzęt za flaszke JD BIERREEEE!! Ja nie wiem czy plebs bez auta, ma tu jeszcze cokolwiek do powiedzenia:grin: Mam rower, zamilcz
emay Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Siemano. To gdzie dzisiaj ten spocik ? ---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 11:57 ---------- Szczuraz Twój sąsiad bierze te opony bo trezor4 ma na nie ochote.
goldi Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Siemka mam, dzis gości jeżeli pójdą wcześniej to również zawitam a dziś zakupiłem nowe oponki na lato Nokiany
emay Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Pochwal się jakie ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ---------- Miałem na zimę Nokiany ogólnie spoko się zachowywały.
hornet Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Jak zaproponuje za moją klacz 19 k. To oddam:decayed: Nalot 278~ z książką leki weź... 19 tys ?? za co ? Mody nie są tyle warte
kaju Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie, potrzebuję krok po kroku, żeby mnie ktoś pokierował z rejestracją auta z Francji kupionego w Polsce. Po kolei co i jak, auto jest uszkodzone i akcyza obejmuje ta wyższa, czyli pojemność powyżej 2 litrów. Ma ktoś pojęcie co i jak gdzie i ile? sprawa w miarę pilna.
bidzio1 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie pilna sprawa ma ktoś namiary na jakieś tanie żarniki D2S Potrzebuje na gwałt bo jutro przyjeżdża gościu po auto a mam ori philipsy i mi szkoda...
hornet Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie pilna sprawa ma ktoś namiary na jakieś tanie żarniki D2S Potrzebuje na gwałt bo jutro przyjeżdża gościu po auto a mam ori philipsy i mi szkoda... ja pierdziele oddaj z nimi w czym problem... to jest właśnie polska mentalność - wcisnąć gówno
emay Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ja ma D2S które mogę Ci sprzedać właśnie Philipsa - używane sprawne.
bidzio1 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie pilna sprawa ma ktoś namiary na jakieś tanie żarniki D2S Potrzebuje na gwałt bo jutro przyjeżdża gościu po auto a mam ori philipsy i mi szkoda... ja pierdziele oddaj z nimi w czym problem... to jest właśnie polska mentalność - wcisnąć gówno A kolejna polska mentalność to najlepiej żeby utargować pol ceny auta. Skoro on chce mniej zapłacić to ja mu dam tańsze części... I nie chodzi wcisnąć gowno tylko sprawne ale może używane. Bo moje prawie nowe i trochę szkoda. Bo nikt mi tego nie wróci. Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- Ja ma D2S które mogę Ci sprzedać właśnie Philipsa - używane sprawne. Ile ty byś za to chciał? Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
roman_tyk Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie kupiłem quattro do upalania, beda jeszcze jakeis sniegi mamy tu kogos z pogodynki??
Rekomendowane odpowiedzi