banan87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Panowie, szukamy z kobitą ładnego auta do podwiezienia na wesele, które odbędzie się w Wołowie Ma ktoś jakieś cudo na czterech kółkach (lub więcej ) i chęć do zarobku na 1. czerwca? Ślub w Wołowie, wesele 10km od kościoła.
Allcon Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Słuchajcie gdzie we Wrocławiu można kupić garnitur w rozsądnej cenie? Nie mówię tu o butikach w centrum handlowym typu Wólczanka czy coś bo tam ceny są z kosmosu - jestem świadkiem w najbliższą sobotę a jak odebrałem mój stary garniak z pralni to okazało się, że ma jakąś plamę, która nie chce zejść. Poradzicie coś?
roman_tyk Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Idz do Bytom 20 min przed zamknieciem, ladnie zbajeruj atrakcyjne panie. Ja w taki sposób kupiłem wysoki model 60% taniej.
Allcon Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 60% Taniej ale od jakiej ceny? Nie mogę inwestować wiele bo wypłata dopiero po 10.
szczuraz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 szukamy z kobitą ładnego auta do podwiezienia na wesele ja w sierpniu jechałem do ślubu garbatą warszawą m-20 mogę Ci dać namiary tylko nie wiem czy Łukasz będzie chciał ją transferować ten kawałek. Zwykle na dalsze imprezy transferował ją na lawecie. Słuchajcie gdzie we Wrocławiu można kupić garnitur w rozsądnej cenie? nie wiem co rozumiesz przez rozsądną cenę ale w puerri w factory jak kupowałem to mieli całkiem niezłe ceny.
banan87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ja w sierpniu jechałem do ślubu garbatą warszawą m-20 mogę Ci dać namiary tylko nie wiem czy Łukasz będzie chciał ją transferować ten kawałek. Zwykle na dalsze imprezy transferował ją na lawecie. mam raczej na myśli piękną a4 b8 chociaż piękną i białą b7 nie pogardzimy w sedanie
emay Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ja w sierpniu jechałem do ślubu garbatą warszawą m-20 mogę Ci dać namiary tylko nie wiem czy Łukasz będzie chciał ją transferować ten kawałek. Zwykle na dalsze imprezy transferował ją na lawecie. mam raczej na myśli piękną a4 b8 chociaż piękną i białą b7 nie pogardzimy w sedanie Mogę Ciebie superbem przewieść
Allcon Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Sam ślub i wesele jest już dla mnie wydatkiem więc na garniak na jedną noc nie chciałbym wywalać tysiaka - cena ok 300-400 byłaby do przełknięcia
bidzio1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ale i takie wynalazki mają u nas na wynajem do ślubu. Auto do ślubu Milicz, Milicz okol.: Limuzyny, na wesele ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- Sam ślub i wesele jest już dla mnie wydatkiem więc na garniak na jedną noc nie chciałbym wywalać tysiaka - cena ok 300-400 byłaby do przełknięcia Ja kupowałem na targu i jestem zadowolony dałem 300zł jakościowo bardzo dobry, polskiej produkcji, tylko spodnie miałem do drobnej poprawki bo były troche za długie ale to szczegół, po co przepłacać w sklepach zwłaszcza w galeriach, gdzie mają przebitkę że głowa mała.
hornet Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Sam ślub i wesele jest już dla mnie wydatkiem więc na garniak na jedną noc nie chciałbym wywalać tysiaka - cena ok 300-400 byłaby do przełknięcia Mam zajebistego krawca co mi szyje garniaki... ale za 400zł to nie uszyje:facepalm: może 800zł się zmieścisz
Allcon Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nie ma opcji - 800 to za dużo. Ten ślub już mnie kosztuje ponad tysiaka...
hornet Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nie ma opcji - 800 to za dużo. Ten ślub już mnie kosztuje ponad tysiaka... :polew::polew: kto liczy kasę na ślub...
bidzio1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nie ma opcji - 800 to za dużo. Ten ślub już mnie kosztuje ponad tysiaka... :polew::polew: kto liczy kasę na ślub... No tak tylko to chyba nie jego ślub. On tam idzie za świadka.
Allcon Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Idę na ślub jako świadek a biorąc pod uwagę, że ślub zgrał mi się z ubezpieczeniem auta i koniecznością zakupu opału "na wiosnę" to liczę... bo jestem już grubo pod kreską
bidzio1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Idę na ślub jako świadek a biorąc pod uwagę, że ślub zgrał mi się z ubezpieczeniem auta i koniecznością zakupu opału "na wiosnę" to liczę... bo jestem już grubo pod kreską No właśnie teraz trzeba liczyć każdy grosz. A że pewnie kolega hornet zarabia więcej to się z nas śmieje. Nie wszystkich stać na krawca za 800zł...
hornet Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nie ma opcji - 800 to za dużo. Ten ślub już mnie kosztuje ponad tysiaka... :polew::polew: kto liczy kasę na ślub... No tak tylko to chyba nie jego ślub. On tam idzie za świadka. aaaaaaa to w dresie idź
bidzio1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja tam wcale nie idę... Coś ci się pomyliło.
banan87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 nie no generalnie mogę jechać swoim b7, ale nie chcę do ślubu jechać autem, którym poruszam się codziennie... myślałem, że mamy jakiegoś klubowicza z ładnym sedanem b7-b8 z okolic Wołowa, to chętnie dam zarobić w zamian za przysługę
Rekomendowane odpowiedzi