szczuraz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ładuj od cupry czy czegośtam. W battalionie kiedyś pisali i ładnie wygladała
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Od cupry się doczepia do ori dokładki Chyba że mówisz o tej z ibizy...to mi się nie podoba
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Szukam już chyba 2 tydzien tej dokładki i masakra
kaju Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Gniady powrócił na forum?! Pozdrówcie chłopa ode mnie! ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ---------- Szukam już chyba 2 tydzien tej dokładki i masakra No i radze Ci wziąć nową i przyjebać ją na kilka wkrętów do zderzaka i pilnować jak kobity, teraz nikt Ci zderzaka nie rozkompletuje, a jak rozkompletuje, to zawoła za samą dokładke prawie tyle, co za zderzak. Napisz do kuba84, może mu coś tam zostało w rupieciarni, powołaj się na mnie.
emay Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 cs go zakupiony serwer postawiony goodie.hopto.org można wbijac
szczuraz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 wprowadzicie mnie ? co tam sie pozmieniało i na jakich zasadach działa ? moja przygoda z cs zakonczyła się na v1.5 i to było z 10 lat temu
Duds Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 cs go zakupiony serwer postawiony goodie.hopto.org można wbijac Eee 1.6 lepszy I jest nawet temat na forum. Wielokrotnie graliśmy. Teraz temat umarł, ale niedługo kupię serwer to znowu odżyje
hornet Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 cs go zakupiony serwer postawiony goodie.hopto.org można wbijac Eee 1.6 lepszy I jest nawet temat na forum. Wielokrotnie graliśmy. Teraz temat umarł, ale niedługo kupię serwer to znowu odżyje ja tam w 1,6 przegrałem 1400h i czero 1400 i teraz czas na GO.
Duds Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 1400h:whistling: U mnie by trzeba było mnożyć te liczby
emay Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Szczuraz nic sie nie pozmieniało troche facelift map i poprzesuwali bomb site`y. Też się przesiadłem z 1.6 na go. pany ma ktoś akumulator na sprzedaż do benzyny 45Ah wystarczy ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- Nowak zalożył temat: http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/counter-strike-global-offensive-262971/
qrczak91 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Emil, jak chcesz, ja mam stary aku od parówy, jest trochę słaby ale ma chyba 65Ah. leży nieużywany. trzeba by go podładować
hornet Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 1400h:whistling: U mnie by trzeba było mnożyć te liczby na każdym 1400h przesiedziałem... szkoda trochę czasu Ty młody jesteś to inna era gier... ja jak siedziałem na atarii to jeszcze na nocniku siedziałeś ...
emay Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Emil, jak chcesz, ja mam stary aku od parówy, jest trochę słaby ale ma chyba 65Ah. leży nieużywany. trzeba by go podładować A długo leży nieładowany? Właśnie mój był od grudnia nie ładowany i wyzerował się.
hornet Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Emil, jak chcesz, ja mam stary aku od parówy, jest trochę słaby ale ma chyba 65Ah. leży nieużywany. trzeba by go podładować A długo leży nieładowany? Właśnie mój był od grudnia nie ładowany i wyzerował się. Całkowicie nie daje znaków życia ??? Spot jutro 17:00 Magnolia
qrczak91 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 no już trochę leży, ale można spróbować zreanimować
Duds Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mamy tu jakiegoś prawnika? Potrzebuję porady. Współlokator zostawił nam wypowiedzenie dzień przed zapłatą i się zwinął zostawiając je na stole. Dał je nam, a nie wynajmującemu Idiota Nawet naszych podpisów tam nie ma.. Poszedł nagle w piz*u i nie chce płacić
hornet Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mamy tu jakiegoś prawnika? Potrzebuję porady. Współlokator zostawił nam wypowiedzenie dzień przed zapłatą i się zwinął zostawiając je na stole. Dał je nam, a nie wynajmującemu Idiota Nawet naszych podpisów tam nie ma.. Poszedł nagle w piz*u i nie chce płacić Nic mu prwanie nie zrobicie... umowę podpisywał razem z wami czy na gębę robiliście ?
emay Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Emil, jak chcesz, ja mam stary aku od parówy, jest trochę słaby ale ma chyba 65Ah. leży nieużywany. trzeba by go podładować A długo leży nieładowany? Właśnie mój był od grudnia nie ładowany i wyzerował się. Całkowicie nie daje znaków życia ??? Spot jutro 17:00 Magnolia Totalny dead. ---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ---------- no już trochę leży, ale można spróbować zreanimować A masz prostownik ? To byś mi go podładował a ja bym po niego wpadł
Rekomendowane odpowiedzi