goldi Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 siemka jedziemy z audi 80 na ten zlot Siemka wybieramy sie na tą imprezę Witam, Chciałbym oficjalnie zaprosić waszych forumowiczów/klubowiczów na największy Ogólnopolski Piknik Motoryzacyjny AUTOMASTER SHOW, który odbędzie się na lotnisku w Kamieniu Śląskim(woj. Opolskie). Termin zlotu to 28 kwietnia 2013r. Dla klubów wyznaczono specjalne strefy parkingowe w których mogą wspólnie z nami promować swoją społeczność. Więcej szczegółów pod linkiem. Auto Master Show
kaju Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja jeszcze czekam na ostateczne ceny od borowianki i wtedy będę to dalej rozpowszechniał
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja jeszcze czekam na ostateczne ceny od borowianki i wtedy będę to dalej rozpowszechniał W końcu kto to organizuje? Ty czy Swir bo już nie wiadomo ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- Mam dokładkę
kaju Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja jeszcze czekam na ostateczne ceny od borowianki i wtedy będę to dalej rozpowszechniał W końcu kto to organizuje? Ty czy Swir bo już nie wiadomo Ja, dzisiaj nawet tam dzwoniłem, mailem ma mi przesłać cennik, terminy wpłat, jak będę to miał, to też określę mały plan tego jakże zacnego i godnego wydarzenia ---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- Ja jeszcze czekam na ostateczne ceny od borowianki i wtedy będę to dalej rozpowszechniał W końcu kto to organizuje? Ty czy Swir bo już nie wiadomo ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- Mam dokładkę Chwal się skąd i za ile
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Chwal się skąd i za ile Od Jawora, akurat był we Wro dzisiaj to mi zabrał za 120,-
kaju Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Chwal się skąd i za ile Od Jawora, akurat był we Wro dzisiaj to mi zabrał za 120,- czejncz mani, GUUT PRAAJS!
goldi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 siemka koła jeszcze czekają na założenie z nowymi oponkami na przód
roman_tyk Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opony letnie zamówione jakie i w jakim rozmiarze zamowiles?
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Chwal się skąd i za ile Od Jawora, akurat był we Wro dzisiaj to mi zabrał za 120,- czejncz mani, GUUT PRAAJS! Tak ją teraz przyebałem że nie ma prawa już zlecieć...no chyba że ze zderzakiem
szczuraz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 silnik już poskładałem wiec zostaje: zbiornik paliwa (kwadrat albo jajko), manetka gazu, przednie koło (albo tylne to sobie przerobię) i fotel. Do silnika to właśnie może bym coś miał z resztą gorzej ale podpytam może akurat ---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/zlot-ekipy-A4 Klub Polska B5 Battalion-260418/ Nie dziadujcie Nikt od nas więcej się nie wybiera? manel;e już idą pocztą a co do zlotu daleko nie mam więc pewnie się wybiorę tylko musze ogarnąć urlop. W lipcu i sierpniu standardowo mamy weekendy pracujące. Myślę że wszystkich miejsc nie zajmą. W razie czego namiot rozbiję na parkingu albo przyjade z campingiem
kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 silnik już poskładałem wiec zostaje: zbiornik paliwa (kwadrat albo jajko), manetka gazu, przednie koło (albo tylne to sobie przerobię) i fotel. Do silnika to właśnie może bym coś miał z resztą gorzej ale podpytam może akurat ---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/zlot-ekipy-A4 Klub Polska B5 Battalion-260418/ Nie dziadujcie Nikt od nas więcej się nie wybiera? manel;e już idą pocztą a co do zlotu daleko nie mam więc pewnie się wybiorę tylko musze ogarnąć urlop. W lipcu i sierpniu standardowo mamy weekendy pracujące. Myślę że wszystkich miejsc nie zajmą. W razie czego namiot rozbiję na parkingu albo przyjade z campingiem Listę zamknąłem na 80 osobach, ale jeśli będzie więcej chętnych, to postaram się dorzucić kilka miejsc dzisiaj zrobię aktualizację, bo mam już pełną wycenę co i jak, także tego.
bidzio1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Karol tak w razie co wpuścisz mnie na chwile gościnnie? Mam rzut beretem to na chwile bym wpadł ;-)
kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Karol tak w razie co wpuścisz mnie na chwile gościnnie? Mam rzut beretem to na chwile bym wpadł ;-) Nie zabraniam nikomu przyjechać, nawet skłaniam, blokadę tylko będziesz miał na pobyt i korzystanie z usług hotelowych, reszta jak najbardziej si
bidzio1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 A to spoko. A dokładniej to gdzie to się będzie działo?
szczuraz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Listę zamknąłem na 80 osobach, ale jeśli będzie więcej chętnych, to postaram się dorzucić kilka miejsc dzisiaj zrobię aktualizację, bo mam już pełną wycenę co i jak, także tego. czyli dokładnie jak to wygląda ?
Rekomendowane odpowiedzi