Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Najgorsze, że muszę jutro się dotoczyć do roboty I będę siedział na d*pie do fajrantu...tylko mi będą kawę donosić
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Najgorsze, że muszę jutro się dotoczyć do roboty I będę siedział na d*pie do fajrantu...tylko mi będą kawę donosić No to el kłatro Ci nie dali?! Łoda faaak?
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Najgorsze, że muszę jutro się dotoczyć do roboty I będę siedział na d*pie do fajrantu...tylko mi będą kawę donosić No to el kłatro Ci nie dali?! Łoda faaak? Dali, dali... tylko muszę zamówienie dokończyć i od jutra siedzę w domu. Graty do cebry już zamówione teraz wyleczyć nogę i dalej jazda...ale spokojniej bo to jednak bestia jest ---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- Także tego... w przyszłą niedzielę jestem zielonym Bo ze szwami to trx'em też nie polatam
goldi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 :hi:bry tak jak mówiłem w niedziele lece na ten www.automastershow.pl takze mnie nie będzie a dzis zaczynam nocki
hornet Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Widzę, że u Ciebie to już nieuleczalne
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 A tak nawiasem mówiąc... zwrócił ktoś uwagę na jakiej wartości zatrzymał się prędkościomierz?
goldi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 NO W SUMIE NIE bo każdy patrzył czy nic ci nie jest
hornet Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 NO W SUMIE NIE bo każdy patrzył czy nic ci nie jest Dokładnie
szczuraz Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 podaj linka do forum co mówiłeś, że są jakieś wypadki http://www.hcfor.pl/tragiczne-wypadki-na-drogach-18/ bry tak jak mówiłem w niedziele lece na ten www.automastershow.pl ja jeszcze ogarnę pare tematów i jak sie wyrobię to podłacze się Łoo, Panie, głupota ludzka nie zna granic w przeciwieństwie do przyczepności która ma granice ---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:12 ---------- A tak nawiasem mówiąc... zwrócił ktoś uwagę na jakiej wartości zatrzymał się prędkościomierz? ustawiłem go na 110km/h żebyś się jarał że przeżyłeś
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ustawiłem go na 110km/h żebyś się jarał że przeżyłeś 75
frajdej89 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 nisko, szeroko i zielono spartan na kasprowicza:P
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 nisko, szeroko i zielono spartan na kasprowicza:P Nisko to dopiero będzie jak lato wrzucę Ale fakt, byłem na Kasprowicza
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 nisko, szeroko i zielono spartan na kasprowicza:P Nisko to dopiero będzie jak lato wrzucę Ale fakt, byłem na Kasprowicza Ty nie dasz rady przejechać niezauważony
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ty nie dasz rady przejechać niezauważony Spokojnie... na lewizny są inne pojazdy
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ty nie dasz rady przejechać niezauważony Spokojnie... na lewizny są inne pojazdy +1
frajdej89 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 pewnie po kobiete pojechales? mignalem Ci, ale pewnie mnie nie zauwazyles:P
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 +1 ---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ---------- pewnie po kobiete pojechales? mignalem Ci, ale pewnie mnie nie zauwazyles:P Nie zauważyłem Z tyłu mi kobita coś tam opowiadała, a szwagier pokazywał jakieś tam sarenki na chodniku i po tym moja podzielność uwagi zawiodła
szczuraz Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 widze ze zaktualizowałes podpis tylko to ramie na plecy mogłeś zamienić
chopin Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ja wczoraj na weselichu byłem i obaliłem ok 1,5l zajebistego whiskacza i jeszcze jestem pijany wiec za kółkiem sprawiałbym zagrożenie i także po Ciebie moge podejchać. dzięki za propozycję ale weselicho było w opolu i jeszcze poprawiny więc naturalnie zostałem dobrze pojeść i popić :D:D a martini następnym razem odbiore nie wylewaj
Rekomendowane odpowiedzi