Gość cwiara Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Czyja to fura pod feriogajem ok godz. 18 ?
hornet Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Czyja to fura pod feriogajem ok godz. 18 ? http://img.tapatalk.com/d/13/05/29/3e8ezy3e.jpg qrak sprzedał a czyja to nie wiemy jeszcze ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ---------- z ramkami bydlak oddał
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 qrak sprzedał a czyja to nie wiemy jeszcze z ramkami bydlak oddał btw Qurak, oglądałem wczoraj tą b7 co Ci pisałem o niej Ładna yebaniutka Się wkurwie to ją sam chapnę ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ---------- Tylko teraz pytanie do wujka Horneta 2.0tdi z 2005roku sypie się? Oznaczenia nie znam
goldi Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 a ja mam pytanie do Dudsa rozbierasz auta to powiedz mi skrzynia biegów od AVG poliftowego podejdzie do AFN przed liftowego to są bliżniacze silniki czy cos mocowanie skrzyni sie zmieniło
roman_tyk Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 2.0tdi z 2005roku sypie się? Oznaczenia nie znam wzdluzne sie pier**li...swap na silnik od mitshubishi mozna zrobic 2.0tdi ktore nie mialo tego problemu
Nelson Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 a ja mam pytanie do Dudsa rozbierasz auta to powiedz mi skrzynia biegów od AVG poliftowego podejdzie do AFN przed liftowego to są bliżniacze silniki czy cos mocowanie skrzyni sie zmieniło Bliźniacze silniki, te same mocowania. 5 biegów różni się od 6 biegowej sankami:wink:
Duds Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Potwierdzam, AVG i AFN to jeden ciul tak naprawdę, zmienili tylko symbol. Akurat ja AVG nie miałem, ale tak będzie Myślę, że nawet skrzynia z AJM podejdzie do AFN
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 wzdluzne sie pier**li...swap na silnik od mitshubishi mozna zrobic 2.0tdi ktore nie mialo tego problemu W któryś dzień muszę podlecieć to przeskanować dokładnie... W sumie to mity o sypaniu się elemantów mi nie straszne. Jak będzie wszystko grało to TRX na sprzedaż będzie , 2.5v6 też miał się pier**lić na potengę i co...jeżdżę i jeżdże i pewnie jeszcze pojeżdżę
Gość cwiara Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 a ja mam pytanie do Dudsa rozbierasz auta to powiedz mi skrzynia biegów od AVG poliftowego podejdzie do AFN przed liftowego to są bliżniacze silniki czy cos mocowanie skrzyni sie zmieniło Bliźniacze silniki, te same mocowania. 5 biegów różni się od 6 biegowej sankami:wink: Poradziles sobie z licznikiem?
Nelson Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Wszystko śmiga, pozostał tylko ABS i Canbus:wink: Dodatkowo muszę pociągnąć wiązkę do wstecznego i zlikwidować problem z czujnikiem ręcznego:decayed:
Nelson Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 podepnie mi ktoś turbo timer ? A Ty z c**ja spadłeś czy już całkiem tylko nim myślisz?
szczuraz Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 nie mam najnormalniej w świecie czasu ani miejsca z oświetleniem na to
hornet Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 qrak sprzedał a czyja to nie wiemy jeszcze z ramkami bydlak oddał btw Qurak, oglądałem wczoraj tą b7 co Ci pisałem o niej Ładna yebaniutka Się wkurwie to ją sam chapnę ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ---------- Tylko teraz pytanie do wujka Horneta 2.0tdi z 2005roku sypie się? Oznaczenia nie znam Każde 2.0 trzeba kastrować z pompy oleju... pytanie czy miało wymieniane wtryski czy nie... jeżeli nie obejmowało akcji serwisowej to git. Jak obejmowało a nie były wymienione to do aso i wymienią
Hardjack Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Czyja to fura pod feriogajem ok godz. 18 ? http://img.tapatalk.com/d/13/05/29/3e8ezy3e.jpg qrak sprzedał a czyja to nie wiemy jeszcze ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ---------- z ramkami bydlak oddał qrak to Twoja audiola była? Nie raz ją widziałem jak stała na PWr pod wydziałem elektroniki
roae Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 a kto jeździ czanym b7 kombi ramki i mała wlepka na klapie na dole ecu project, widziano wczoraj na przeciwko lidla na braniborskiej
hornet Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 a kto jeździ czanym b7 kombi ramki i mała wlepka na klapie na dole ecu project, widziano wczoraj na przeciwko lidla na braniborskiej Dużo jeździ A4-rek po mieście z ramkami i wlepami .. nie wszyscy się pojawiają na spotach więc nie wiemy kto to
hornet Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Np Ja To jak się pojawisz 1szy raz to chrzciny przejdziesz aż nie chce myśleć co chłopaki wymyślą
Gość cwiara Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Zaczynam sie kurde bac Kierowce brac?
Rekomendowane odpowiedzi