hornet Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Zaczynam sie kurde bac Kierowce brac? NIkt nie napisał, że to Ty będziesz pił
qrczak91 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 moja, moja, ale byłą. Studiuję dziennie na PWr, więc często tu stała. Teraz często stoi Nissan Terrano, ale już niedługo nowy nabywca obiecał się zarejestrować i pojawić na spocie, czekamy aż to nastąpi
emay Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 a kto jeździ czanym b7 kombi ramki i mała wlepka na klapie na dole ecu project, widziano wczoraj na przeciwko lidla na braniborskiej Dużo jeździ A4-rek po mieście z ramkami i wlepami .. nie wszyscy się pojawiają na spotach więc nie wiemy kto to To banan z tym slizgajacym sprzeglem co chce hamulce wymieniac zamiast naprawiac sprzeglo
hornet Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 a kto jeździ czanym b7 kombi ramki i mała wlepka na klapie na dole ecu project, widziano wczoraj na przeciwko lidla na braniborskiej Dużo jeździ A4-rek po mieście z ramkami i wlepami .. nie wszyscy się pojawiają na spotach więc nie wiemy kto to To banan z tym slizgajacym sprzeglem co chce hamulce wymieniac zamiast naprawiac sprzeglo Idzie w pakiet STOP
emay Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Przyszedł komplet do golfa dzisiaj będzie akcja wymiana jak goldlik się zdecyduje
Gość cwiara Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Zaczynam sie kurde bac Kierowce brac? NIkt nie napisał, że to Ty będziesz pił Chcesz mi powiedziec ze szukacie kierowcy spotowego do rozwozenia alkusow?
hornet Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Zaczynam sie kurde bac Kierowce brac? NIkt nie napisał, że to Ty będziesz pił Chcesz mi powiedziec ze szukacie kierowcy spotowego do rozwozenia alkusow? Nie szukamy... było przecież losowanie i wypadła dla Ciebie najkrótsza zapałka...
szczuraz Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Karol ty bedziesz w niedziele ? ja bede miał już fure u lakiernika wiec licze na ciebie
hornet Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Karol ty bedziesz w niedziele ? ja bede miał już fure u lakiernika wiec licze na ciebie nie wiem... do niedzieli dużo czasu :polew:
oca69 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Pany zagapiłem się i szukam czy we wro jest jakiś szrot z częściami do audi ? ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ---------- Panowie, kto ma FB?https://www.facebook.com/twoj91?ref=tn_tnmn poszło ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ----------
roman_tyk Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Pany, któredy do Koszalina? przez Poznan czy S3?
roae Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 a kto jeździ czanym b7 kombi ramki i mała wlepka na klapie na dole ecu project, widziano wczoraj na przeciwko lidla na braniborskiej Dużo jeździ A4-rek po mieście z ramkami i wlepami .. nie wszyscy się pojawiają na spotach więc nie wiemy kto to A-czwórek może i jeździ dużo, ale już A-czwórek B7 czarnych kombi rej DW z naklejkami ecu już nie tak dużo
goldi Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 a ja czekam już drugi tydzień na ramki ale jestem cierpliwy
kaju Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Zaczynam sie kurde bac Kierowce brac? NIkt nie napisał, że to Ty będziesz pił Chcesz mi powiedziec ze szukacie kierowcy spotowego do rozwozenia alkusow? Nie. Sponsora
emay Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 a ja czekam już drugi tydzień na ramki ale jestem cierpliwy Goldlik dziękuje za wspaniałą robotę szybko i sprawnie Szczuraz mogę Ciebie zabrać w niedziele na spota.
goldi Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Nie ma za co i tak dobrze że udało sie to przed tą ulewą i gradem
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Odpaliłem dzisiaj cebrę Pierwsze jazdy już były
emay Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Odpaliłem dzisiaj cebrę Pierwsze jazdy już były Jutro wpadasz na niej ?
hornet Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Emil co Ty bierzesz ??? Jutro jest czwartek
chopin Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 a kto jeździ czanym b7 kombi ramki i mała wlepka na klapie na dole ecu project, widziano wczoraj na przeciwko lidla na braniborskiej Dużo jeździ A4-rek po mieście z ramkami i wlepami .. nie wszyscy się pojawiają na spotach więc nie wiemy kto to To banan z tym slizgajacym sprzeglem co chce hamulce wymieniac zamiast naprawiac sprzeglo Idzie w pakiet STOP :grin::polew:
Rekomendowane odpowiedzi