Gniady Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 ku***a ile ja tych piw wypiłem? No cześć! mnie się pytasz ? Jak ja nie pamiętam :shocked:
Kri$ Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Masakra... zapie*dol jak 150 na uczelni... ważny egzam jutro z rana, więc siedzę w domu i napierniczam... wpadnę na spota dopiero za tydzień no ale co zrobić jak się w połowie stycznia obudziłem
hornet Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mam jakiś kryzys ale na spocie jestem. Walnąłem jednego bro ale nic nie pomaga....
szczuraz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 japierdole ... żeby człowiek sie sam z własnej woli do takiego stanu doprowadził ... i jeszcze to słońce tak głośno świeci ...
hornet Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 japierdole ... żeby człowiek sie sam z własnej woli do takiego stanu doprowadził ... i jeszcze to słońce tak głośno świeci ... Ty to mało piłeś... jak przybyłeś to my graliśmy już druga połowę hahaha
szczuraz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ty to mało piłeś... jak przybyłeś to my graliśmy już druga połowę hahaha Ja już przyjechałem do miasta w wstanie w którym nie powinienem pić więcej a mieszanie butli wina z wódką i na końcu z browarem na pewno nie pomogło mi w wywietrzeniu .
Szofer Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Siemanko wszystkim widzę, że impreza gruba pojawię się dzisiaj zapoznawczo na spocie mam nadzieję że imprezowiczów niemoc opuści Pozdro
hornet Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ty to mało piłeś... jak przybyłeś to my graliśmy już druga połowę hahaha Ja już przyjechałem do miasta w wstanie w którym nie powinienem pić więcej a mieszanie butli wina z wódką i na końcu z browarem na pewno nie pomogło mi w wywietrzeniu . weź kabel i lapa. Ja dzisiaj ledwo ale dojadę ....kryzysu ciąg dalszy
fidelio Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ja mam dzisiaj jeden z niewielu wolnych niedzielnych wieczorów więc też zapoznawczo się pojawię także do zob... Fura tylko nieźle ujeb... bo oczywiście po trasie nie zdążyłem umyć także nie przestraszyć się...
Veiru Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dacie rade :> My zaraz wybijamy bo jeszcze na galeriany wstapimy najpierw , kom jak cos. Widymy sie pod mostem.
szczuraz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 weź kabel i lapa. nie bardzo wiem gdzie go rzuciłem ... Jak znajdę to wezmę .
Gniady Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: kto tu tak śmieci!
Gniady Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jakiś problem ? Z żołądkiem bo z kimś wczoraj troche zatańczyłem
hornet Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jakiś problem ? Z żołądkiem bo z kimś wczoraj troche zatańczyłem i z kim tu pić...... szczurek też dzisiaj umierał. Dobrze że temp niska bo krew się w nim gotowała :polew: za bardzo rozrzedzona była wczoraj
szczuraz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 leczę się ... okocimiem z butli Veiru to tobie odszedłem koło astry po spocie ? jakieś podobne auto było
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0
Rekomendowane odpowiedzi