Szofer Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Do hurtowni panie . Osobiście polecam dawny Stenmot teraz to się chyba dakol nazywa . W większości maja wszystko na już . A jest to gdzieś we Wrocku?! Widzę Oława i Lubin, a to jest qrcze daleko [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 09:19_________________________________________________coś tu cicho :gwizdanie: na fabrycznej jest dakol i na bielanach powiedz co potrzebujesz to może uda się taniej załatwić bo mam tam rabacik na warsztat
qrczak91 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 na fabrycznej jest dakol i na bielanach powiedz co potrzebujesz to może uda się taniej załatwić bo mam tam rabacik na warsztat Chętnie skorzystam :> jutro auto jedzie dopiero do lekarza i dopiero jutro będę wiedział co jest do zrobienia, a co będzie trzeba kupić. Zgłoszę się jutro najpewniej
szczuraz Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Chodziło mi o ten na fabrycznej obok WSB . Mam blisko dlatego tam kupuję :gwizdanie:
Szofer Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 na fabrycznej jest dakol i na bielanach powiedz co potrzebujesz to może uda się taniej załatwić bo mam tam rabacik na warsztat Chętnie skorzystam :> jutro auto jedzie dopiero do lekarza i dopiero jutro będę wiedział co jest do zrobienia, a co będzie trzeba kupić. Zgłoszę się jutro najpewniej Jak coś to atakuj mnie pod numerem tel 724 83 90 83
hornet Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Dzisiaj widziany golf 4 z naszymi klubowymi ramkami na pl Jana Pawła o 18:24 Przyznawać się kto to ??? :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:03_________________________________________________ :hi: Co tu taka cisz jak przed burzą..... nie w ten weekend ale w kolejny robimy wyjście na jakieś pijaństwo. Mam nadzieję, że tym razem stawi się większa ilość luda.
qrczak91 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 ja chętnie, o ile będę we Wrocku. W tym tygodniu mnie nie ma najprawdopodobniej - zwiedzam Pec Pod Śnieżką
hornet Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 :naughty: No co ? Już wiem, że Ciebie to trzeba pilnować bo zasypiasz u obcych przy stolikach :polew:[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 12:33_________________________________________________ ja chętnie, o ile będę we Wrocku. W tym tygodniu mnie nie ma najprawdopodobniej - zwiedzam Pec Pod Śnieżką Dlatego wcześniej piszę
Gniady Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Dobra to jak się nie wyśpię to nie idę .
hornet Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Dobra to jak się nie wyśpię to nie idę . Ja będę na 10000000% do mojej przyjeżdża koleżanka co śpi u nas więc luz moja Pani nie będzie sama siedziała
szczuraz Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 jak będę we WRO to chętnie wychylę kielonek a może nawet i dwa :gwizdanie:
hornet Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Bry Cisnę na Rzeszów- bez odbioru do niedzieli
szczuraz Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 jakby któryś potrzebował mam do sprzedania za symboliczne 50 pln zderzak tył od Avanta . W przyszłym tygodniu pakuje go do kontenera z butelkami . nie wstawiam go do giełdy bo interesuje mnie tylko odbiór osobisty
qrczak91 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 lipa, że b6, ja bym chciał dokładkę na czujniki z tyłu. na pewno nie podejdzie [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 10:43_________________________________________________na allegro wystaw... chodzą po 100[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 10:45_________________________________________________Pany, może któremuś się przyda... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185007.0
hornet Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Pany, może któremuś się przyda... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185007.0 za 100 łyknę Siema nie wiem czy dzisiaj będę ponieważ jestem zjechany po trasie. Wstałem bardzo rano.
Veiru Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Mnie niestety nie bedzie- nauka Ale za tydzien owszem
szczuraz Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 a ja zlikwidowałem sobie z rana zawieszenie z prawej strony panów od łatania dziur to bym . Do czasu skompletowania całej prawej strony mam Audi unieruchomione . Jeżeli sie pojawię to Hujdajem .
Rekomendowane odpowiedzi