qrczak91 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ja też się chcę wykręcić i widzę, że nie jestem sam :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 15:18_________________________________________________Panowie, numer mi się zmienił, jakby ktoś potrzebował: 608 804 832, stary niedługo będzie nieaktualny
hornet Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Dobra - mnie dzisiaj nie będzie. Piję kolejnego bro. Dzisiaj można sobie darować. Możemy umówić się jakoś w tygodniu. Przypominam o weekendowym wyjściu w przyszłą sobotę :gwizdanie: :gwizdanie:
qrczak91 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ja w sobotę piję z Wami :> i tak muszę we Wro siedzieć
hornet Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ja w sobotę piję z Wami :> i tak muszę we Wro siedzieć
Szofer Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 no to widzę, że z powodu małej ilości uczestników impreza pod mostem się odwoła Ja się patrolowo z kogutem na dachu lub w ręce tam chyba przewinę, może jednak ktoś się znajdzie na miejscu
Szofer Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 a ty co z policji ? Nie... ale z innej oznakowanej branży a tak w temacie Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika. Pyta się ludzika: - Czemu stoisz na ulicy? - Jestem bardzo głodny i jestem pedałem Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika. Pyta się ludzika: - Czemu stoisz na ulicy? - Chce mi się pić i jestem pedałem Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: - A ty pedale czego chcesz? - Prawo jazdy i dowód rejestracyjny.
szczuraz Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 myślałem ze wreszcie na spotach będzie bezpieczniej ...
goldi Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Kurde nie popatrzyłem w neta i zajechałem dziśiaj pod milenijny atu lipa
hornet Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Kurde nie popatrzyłem w neta i zajechałem dziśiaj pod milenijny atu lipa a widzisz ..... było coś luda z AKP ?
Veiru Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Jak juz żarty o pedałach to jeden z mojej strony Przychodzi pedał do lekarza: -Panie doktorze, strasznie boli mnie coś w odbycie, może pan zbadać mojego anusa? -Proszę się rozebrać i pochylić. Lekarz wkłada palec w d*pę pedałowi, sprawdza, sprawdza, ale nic nie czuje. -Trochę głębiej panie doktorze. Lekarz wkłada dłoń, sprawdza, sprawdza, ale nic! -Jeszcze trochę, o tam tam. Lekarz wkłada rękę, aż do łokcia - faktycznie poczuł jakiś przedmiot, bierze - wyjmuje - patrzy, a to róża. -To dla pana panie doktorze. Btw. Szofer zdaj relacje z pod mostu czy ktos byl
qrczak91 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 to ja wysuwam apel do Sz.P. wojtas-audi: może by ten post informacyjny przerobić trochę i część info wrzucić w zwijak, bo nawet jak jest jeden post na stronie to trzeba dość sporo przewijać w dół...
szczuraz Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 a ja wysuwam apel o dobicie do setnej strony dzisiejszego wieczoru
qrczak91 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 no to dawaj, jeszcze 56min do końca dzisiejszego wieczoru
Gobi Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Będę szczęśliwy,gdy położę się spać z myślą o tym,że pomogłem dobić 100strony tym wątku :decayed:
szczuraz Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Dobre rano i nie dobiliście do setnej ... :gwizdanie:
hornet Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 jeszcze tylko 5 postów :> :hi: Jak to jeszcze 5 postów ?
Rekomendowane odpowiedzi