hornet Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 co za fantasta ? żeby jeszcze jakiś nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian2290 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 A taki jeden I wkońcu co trzeba rozkręcić żeby dostać się do tych silniczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 A taki jeden I wkońcu co trzeba rozkręcić żeby dostać się do tych silniczków Zdejmij koło ale koniecznie tylne prawy i zamień je z przednim lewym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 A taki jeden I wkońcu co trzeba rozkręcić żeby dostać się do tych silniczków Zdejmij koło ale koniecznie tylne prawy i zamień je z przednim lewym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 I wkońcu co trzeba rozkręcić żeby dostać się do tych silniczków przeczucie mi mówi że trzeba rozkręcić Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 siedze se kierwa na Kochanowskiego u was w mieście,4-pak się skończył,kompan śpi jak dziecko i ja się pytam jak tu żyć ? na stację daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 możesz zawsze na morskim oku się przekąpać w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 dalej,wpadać bo jutro na Częstochowę jadę z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Hornet, rzuć foto z wymiarami to będziem działać Btw Oca a jak z Twoim adapterem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Hornet, rzuć foto z wymiarami to będziem działać Btw Oca a jak z Twoim adapterem? Jak tylko dorwę wymiary to dam znać.. chyba, że plan ulegnie zmianie ---------- Post dopisany at 07:30 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ---------- siedze se kierwa na Kochanowskiego u was w mieście,4-pak się skończył,kompan śpi jak dziecko i ja się pytam jak tu żyć ? na stację daleko boś piczong.. trzeba było dawać znaka, że w mieście rozkoszy jesteś... raz dwa by się coś zorganizowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 dalej,wpadać bo jutro na Częstochowę jadę z rańca Wiśnia nie zachowuj się jak pipa, tylko daj znać wcześniej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Hornet dostales moze moje pw? Daj cos znac Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 dostalem ale teraz nic nie poradze. Jak sie komus nudzi to niech podjedzie do muchy bo nudzi mi sie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Spoko spoko Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ciężarówki zgubiły ładunek. Tysiące litrów piwa na drogach - TVN24 :cry::cry::cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Btw Oca a jak z Twoim adapterem? Dzisiaj będą dane jakoś nie moglem się zabrać ale dziś muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Panowie, szukam jakiegoś skanera z duplexem i podajnikiem. Wie ktoś skąd takie coś mogę tanio wyhaczyć? Musi skanować na kolorowo, wystarczy 600dpi, podajnik na kilkanaście kartek i obowiązkowo duplex - skanowanie dwustronne za jednym przebiegiem. Skanowanie do pdf. Macie jakieś dojścia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Dlaczego jaskiniowcy ciągneli swoje kobiety po ziemi za włosy? Bo ciągnięte za nogi napełniały się błotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian2290 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 i jednak kolega co mi pisał na priv miał rację pod kierownicą był silniczek i on nie działa wykręciłem go i muszę kupić , wogóle nie pracuje ten silniczek otworzyłem go i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 i jednak kolega co mi pisał na priv miał rację pod kierownicą był silniczek i on nie działa wykręciłem go i muszę kupić , wogóle nie pracuje ten silniczek otworzyłem go i nic Mi jak siadł silniczek to wymieniałem jak opisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi