Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oca :rant:

Spoko Arek mamy zakładnika jak nam go Chopin nie odda :decayed:

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ----------

BTW kiego ch... ty jeszcze na forum siedzisz zamiast być w trakcie transferu ? :wtf:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ----------

BTW kiego ch... ty jeszcze na forum siedzisz zamiast być w trakcie transferu ? :wtf:

co ci tam było czeba miszczu? bo zaraz urywam kontakt ze światem.

Opublikowano

co ci tam było czeba miszczu? bo zaraz urywam kontakt ze światem.

Miałem sprawę ale skontaktowałem się z Cwiarą i wszystko jest pod kontrolą :wink:

---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ----------

ogólnie znałem go "szybcy i wściekli"

Po tapicerce widziałem już że blachy na bank DWR :decayed:

Opublikowano

A Ty nie na chlaniu??:decayed:

---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------

Szczurek masz cos do DWR? :polew::polew:

Opublikowano

Ze Spartanem atakujemy flaszeczkę :naughty:

Czy ja coś mam do DWR ? Tak mam... zapędy niektórych domorosłych tunerów. Czytaj siatexy diody, płomienie burdelowe eko-skóry :naughty:

Opublikowano

Osz Wy :D Ja Twojo flaszkie skończyl :decayed: Ale sie włączyło chlanie dopiero :grin::grin:

---------- Post dopisany 22-09-2013 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 21-09-2013 at 23:59 ----------

Gdzie Wy? biore taxe i jestem z jakim 1.25 :grin:

Opublikowano
Osz Wy :D Ja Twojo flaszkie skończyl :decayed: Ale sie włączyło chlanie dopiero :grin::grin:

---------- Post dopisany 22-09-2013 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 21-09-2013 at 23:59 ----------

Gdzie Wy? biore taxe i jestem z jakim 1.25 :grin:

skąd? z żernik? już to widze, 1/4 woła taxe, a tu pies z budo za***rdala :decayed:

Opublikowano

Weź bo Cie jeee.......e :grin::grin: Tu metro, tramwajce, wszystko kuźwa jezdzi :grin:

Opublikowano
Weź bo Cie jeee.......e :grin::grin: Tu metro, tramwajce, wszystko kuźwa jezdzi :grin:

taa, wódka śledzie wszystko bedzie :grin:

Opublikowano

taa, wódka śledzie wszystko bedzie :grin:

:grin:

Opublikowano

Jesteśmy z Ocą miSZCZami :D 4500 km w 3 dni , a ile nocy to już sam nie wiem :grin:

OCA :hi::hi::hi:

Opublikowano

Bry :hi:

chłopaki blisko, nie DWR tylko DSR ale ogólnie Honda Civic w wersji coupe tej długiej, obniżony zawias, wydech coś koło 180-200PS. Powoli to on nie jeździł, tak czy siak szkoda chłopaka , jakby przeżył może by się czegoś nauczył.

Byłem na miejscu po kilku minutach, szkoda mi też strażaków bo go znali (mamy jednostkę w Lutyni taką dobrze wyposażoną) naprawdę wyciągnęli go w kilka minut, niektórzy łapy pocięli o blachę bo przecież młody a jeszcze znają łepka. Nawet helikopter go nie przejął. Przyleciał ale nie podbierali go bo nie było sensu.

Pasów nie miał zapiętych, uraz wielonarządowy, połamane wszystkie kończyny, pęknięta czaszka złamany kręgosłup, ale reanimowali go, niestety bez skutku. Pod samym domem dzwon, mieszkał 3 numery dalej ode mnie.

---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ----------

Ktoś dzisiaj będzie ? Może powtórka z zeszłego tygodnia ? :decayed:

Opublikowano

Śiemka popili a teraz śpią :slina: ja jestem dopiero za dwa tygodnie a za tydzień :banan:na weselu

Opublikowano
:hi::decayed:

Szczur, żyjecie? :whistling::decayed:

Halo Szczur , Halo Oca Halo Spartan TU BAZA :D

Houston czy wy macie jakiś problem ? :grin:

Opublikowano
:hi::decayed:

Szczur, żyjecie? :whistling::decayed:

Halo Szczur , Halo Oca Halo Spartan TU BAZA :D

Houston czy wy macie jakiś problem ? :grin:

:hi: ja dopiero wstałem. Ktoś dziś będzie? :decayed:

Opublikowano
Panowie Singapur bardzo wyjątkowy wyścig.

My z Oca byliśmy wczoraj na F1 Hockenheim :D