Gniady Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Panowie Singapur bardzo wyjątkowy wyścig. My z Oca byliśmy wczoraj na F1 Hockenheim Po co byliście u hitlerowców ?
chopin Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Panowie Singapur bardzo wyjątkowy wyścig. My z Oca byliśmy wczoraj na F1 Hockenheim Po co byliście u hitlerowców ? pooglądać szybkie fury poza tym musiałem swojego audiola przegonić po jakiejś dobrej autostradzie na której nie trzesie już przy 100km/h bo sie troche zamulił i lataliśmy 200km/h i sie teraz tak rozkręcił że aż miło
bidzio1 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Panowie jak ktoś ma ochotę pooglądać amerykańskie fury to w miliczu odbywa się zlot aut amerykańskich.,
szymeniu Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Kto dzisiaj się pojawi ? Zwlec doopy z wyra i na śwież powietrze chociaż na 1h, nie kisić ogóra w domu...
Gniady Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Panowie Singapur bardzo wyjątkowy wyścig. My z Oca byliśmy wczoraj na F1 Hockenheim Po co byliście u hitlerowców ? pooglądać szybkie fury poza tym musiałem swojego audiola przegonić po jakiejś dobrej autostradzie na której nie trzesie już przy 100km/h bo sie troche zamulił i lataliśmy 200km/h i sie teraz tak rozkręcił że aż miło Zamiast siedzieć u turasów trzeba było się jebnąć do Włoch na plażę pooglądać dupeczki tam też niezłe bryki jeżdżą -strata paliwa:kwasny:
chopin Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Panowie Singapur bardzo wyjątkowy wyścig. My z Oca byliśmy wczoraj na F1 Hockenheim Po co byliście u hitlerowców ? pooglądać szybkie fury poza tym musiałem swojego audiola przegonić po jakiejś dobrej autostradzie na której nie trzesie już przy 100km/h bo sie troche zamulił i lataliśmy 200km/h i sie teraz tak rozkręcił że aż miło Zamiast siedzieć u turasów trzeba było się jebnąć do Włoch na plażę pooglądać dupeczki tam też niezłe bryki jeżdżą -strata paliwa:kwasny: jakich turasów , my byli u niemców
Gniady Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Panowie Singapur bardzo wyjątkowy wyścig. My z Oca byliśmy wczoraj na F1 Hockenheim Po co byliście u hitlerowców ? pooglądać szybkie fury poza tym musiałem swojego audiola przegonić po jakiejś dobrej autostradzie na której nie trzesie już przy 100km/h bo sie troche zamulił i lataliśmy 200km/h i sie teraz tak rozkręcił że aż miło Zamiast siedzieć u turasów trzeba było się jebnąć do Włoch na plażę pooglądać dupeczki tam też niezłe bryki jeżdżą -strata paliwa:kwasny: jakich turasów , my byli u niemców no właśnie w niemczech co drugi to turas
szczuraz Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 Szczur, żyjecie? k**wa ale co to za życie. Rozpocząłem proces leczenia i do auta najwcześniej jutro wsiądę ---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ---------- Halo Szczur , Halo Oca Halo Spartan TU BAZA Houston czy wy macie jakiś problem ? Ja problemu nie mam Arek zostawił mi lekarstwo w lodówce ---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ---------- ja dopiero wstałem. Ktoś dziś będzie? ja podniosłem się po 15... zebrałem talerze ze stołu miotłą i wygląda jakby było czysto
oca69 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Szczur, żyjecie? k**wa ale co to za życie. Rozpocząłem proces leczenia i do auta najwcześniej jutro wsiądę ---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ---------- Halo Szczur , Halo Oca Halo Spartan TU BAZA Houston czy wy macie jakiś problem ? Ja problemu nie mam Arek zostawił mi lekarstwo w lodówce ---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ---------- ja dopiero wstałem. Ktoś dziś będzie? ja podniosłem się po 15... zebrałem talerze ze stołu miotłą i wygląda jakby było czysto +1
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 k**wa ale co to za życie. Rozpocząłem proces leczenia i do auta najwcześniej jutro wsiądę +1 Ja problemu nie mam Arek zostawił mi lekarstwo w lodówce Czułem w kościach, że taki zestaw się przyda dnia następnego u siebie też chłodziłem, dzisiaj rano jak znalazł A to ten gt-r o którym mówiłem Stando - BMW Serwis Wrocław - AutoStand :: Nissan GT-R 530kM CARBON NAVI F. VAT
szymeniu Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 k**wa ale co to za życie. Rozpocząłem proces leczenia i do auta najwcześniej jutro wsiądę +1 Ja problemu nie mam Arek zostawił mi lekarstwo w lodówce Czułem w kościach, że taki zestaw się przyda dnia następnego u siebie też chłodziłem, dzisiaj rano jak znalazł A to ten gt-r o którym mówiłem Stando - BMW Serwis Wrocław - AutoStand :: Nissan GT-R 530kM CARBON NAVI F. VAT A co z tym GTR/em, bo gadałem z kolesiem nie dalej jak kilka dni temu ja wsisiał na otomoto. Jakiś wałek ? Jedyne co mnie zastanawiało to felgi przed liftowe w aucie MKII i o tym mi też wspomniał Adam. Masz jakieś info na ten temat ? Bo nie ukrywam że bym go wziął na upalanie Nissan GT-R 289000.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 W sumie to nic konkretnego... mieszkam obok stando i co weekend oglądam jak chłopaki upalają na mojej wichurze kiedyś w ogłoszeniu pisali, że nie katowany...to ja nie wiem jak inacej nazwać jazde do odciny jedynie na pierwszych dwóch/trzech biegach, a i na postoju nie dają mu odsapnąć...
szczuraz Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 Masz jakieś info na ten temat ? Bo nie ukrywam że bym go wziął na upalanie Musisz się spieszyć żeby było jeszcze co upalać bo chodzą słuchy po wsi że na odcince fajny dźwięk wydaje.
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Masz jakieś info na ten temat ? Bo nie ukrywam że bym go wziął na upalanie Musisz się spieszyć żeby było jeszcze co upalać bo chodzą słuchy po wsi że na odcince fajny dźwięk wydaje. Dokładnie Ale nie powiem...ryczy yebany przezakurwiscie
szczuraz Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 Arek ubiegłeś mnie ---------- Post dopisany at 07:24 ---------- Poprzedni post napisany at 07:23 ---------- ja miałem popsuć niespodzianke
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Arek ubiegłeś mnie---------- Post dopisany at 07:24 ---------- Poprzedni post napisany at 07:23 ---------- ja miałem popsuć niespodzianke A u nas wysokie krawężniki to prawidłowe fele pewnie na nich poległy...dlatego przedlifty taka moja teoria.
szymeniu Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Czyli kolejny "rodzyn" ale nic tam, pamiętasz Maciek tego czarnego GTR'a jak pomykał wtedy pod MM co rozmawialiśmy że koleś go ze Szwajcarii przytachał, lekko puknięte ? Też auto igiełka 6tkm nalotu itp. Stoi u Adama w Piasecznie co się okazało, owa stłuczka to był dzwon, taki że płyta podłogowa pogięta a motorownia tez pozostawia sporo do życzenia. Tak BTW to dzięki za info. Jednak auto z salonu ma swoje zalety
Nelson Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Czyli kolejny "rodzyn" ale nic tam, pamiętasz Maciek tego czarnego GTR'a jak pomykał wtedy pod MM co rozmawialiśmy że koleś go ze Szwajcarii przytachał, lekko puknięte ? Też auto igiełka 6tkm nalotu itp. Stoi u Adama w Piasecznie co się okazało, owa stłuczka to był dzwon, taki że płyta podłogowa pogięta a motorownia tez pozostawia sporo do życzenia.Tak BTW to dzięki za info. Jednak auto z salonu ma swoje zalety Już nikomu nie można wierzyć, a tutaj forumowych handlarzy jest od chooooya. Igła, niekatowana, niemiec płakał jak sprzedawał Wczoraj zaniemogłem spotowo, tak dałem po piździe, że jeszcze ze mnie schodzi:facepalm:
szczuraz Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 Arek ubiegłeś mnie---------- Post dopisany at 07:24 ---------- Poprzedni post napisany at 07:23 ---------- ja miałem popsuć niespodzianke A u nas wysokie krawężniki to prawidłowe fele pewnie na nich poległy...dlatego przedlifty taka moja teoria. ciekawe czy jak założył przedliftowe fele to stracił gwarancję ---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ---------- Czyli kolejny "rodzyn" ale nic tam, pamiętasz Maciek tego czarnego GTR'a jak pomykał wtedy pod MM co rozmawialiśmy że koleś go ze Szwajcarii przytachał, lekko puknięte ? Też auto igiełka 6tkm nalotu itp. Stoi u Adama w Piasecznie co się okazało, owa stłuczka to był dzwon, taki że płyta podłogowa pogięta a motorownia tez pozostawia sporo do życzenia. każdy był lekko puknięty bo te lekko puknięte idą jako bezwypadkowe ---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- Dzień do ustawimy się pod koniec tygodnia bo wypadło mi parę spraw
Rekomendowane odpowiedzi