chopin Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Nelson - oferta dla Ciebie. Flyer chciał je puścić za 54 koła , może sie dogadasz lepiej http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-agb-pierwsze-polsce-b6-2-7l-v6-biturbo-quattro-s-line-nowe-foty-str-1-a-8792/ widziałem auto w Wawie - stan idealny , auto mega zadbane i wszystko w nim porobione i masz 2,7 BIT , czego tu chcieć więcej ?
oca69 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 u mnie na dzielni bialo. A na autku letni setup :/ Wysłane z mojego telewizora
Nelson Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 ja pier**le jak ty marudzisz - kup sobie rower i w c**ju miej, zobacz jaka oszczednosc paliwa, siana w zakupie, serwisowaniu, ubezpieczenia nie płacisz, a jaka fura rozwojowa dla twojego kutasa - bułgarki bedo zachwycone!ryj andrzej z japka nabazgrolił Chcę coś w miarę świeżego 2-3 lata. Kombi odpada. Dziękuje dowidzenia:wink:
oca69 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Kup sobie Dacie Duster Wysłane z mojego telewizora
goldi Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 :hi:bry Dajcie nelsonowi spokój kupi co będzie uważał za stosowne a po za tym kupić to nie problem tylko utrzymać to potem
szczuraz Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 Dacia logan swangin :-) sprawdz nelson na yt pod haslem DLS tede :-)
Nelson Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Nelson - oferta dla Ciebie. Flyer chciał je puścić za 54 koła , może sie dogadasz lepiej http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-agb-pierwsze-polsce-b6-2-7l-v6-biturbo-quattro-s-line-nowe-foty-str-1-a-8792/ widziałem auto w Wawie - stan idealny , auto mega zadbane i wszystko w nim porobione i masz 2,7 BIT , czego tu chcieć więcej ? A wiesz co trzeba zrobić w 2,7 bit, aby chociaż wymienić termostat?
chopin Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 u mnie na dzielni bialo. A na autku letni setup :/Wysłane z mojego telewizora Oca u mnie tak samo także mandat za "niemanie" zimówek ?
hornet Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Jak bierzesz TT to wez dwie Sent from my iPhone5 using Tapatalk :polew::polew: ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ---------- Nelson - oferta dla Ciebie. Flyer chciał je puścić za 54 koła , może sie dogadasz lepiej http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-agb-pierwsze-polsce-b6-2-7l-v6-biturbo-quattro-s-line-nowe-foty-str-1-a-8792/ widziałem auto w Wawie - stan idealny , auto mega zadbane i wszystko w nim porobione i masz 2,7 BIT , czego tu chcieć więcej ? nie zejdzie niżej...
oca69 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Nie ma tego sciema jak nic. Ja mam zimowki tylko oddalem razem z felgami do piaskowania . Dzisiaj maja byc , jeszcze zostanie szybkie malowanie szprajem i na auto Wysłane z mojego telewizora
hornet Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 u mnie na dzielni bialo. A na autku letni setup :/Wysłane z mojego telewizora we wro też biało. Dobrze, że wczoraj takiej pogody nie było ---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- u mnie na dzielni bialo. A na autku letni setup :/Wysłane z mojego telewizora Oca u mnie tak samo także mandat za "niemanie" zimówek ? nie przeszło to więc spokojnie
oca69 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 u mnie na dzielni bialo. A na autku letni setup :/Wysłane z mojego telewizora we wro też biało. Dobrze, że wczoraj takiej pogody nie było ---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- u mnie na dzielni bialo. A na autku letni setup :/Wysłane z mojego telewizora Oca u mnie tak samo także mandat za "niemanie" zimówek ? nie przeszło to więc spokojnie Tutaj Ci sie udalo. A tez na letnim setupie z wawy? Wysłane z mojego telewizora
hornet Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 :hi:bry Dajcie nelsonowi spokój kupi co będzie uważał za stosowne a po za tym kupić to nie problem tylko utrzymać to potem Dokładnie... już pisałem. Nie ważne co kupi aby jeździło. Jak chce małe i zwinne to S3 jest jakimś rozwiązaniem albo szukanie A3 w q w TDI ---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- u mnie na dzielni bialo. A na autku letni setup :/Wysłane z mojego telewizora we wro też biało. Dobrze, że wczoraj takiej pogody nie było ---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- u mnie na dzielni bialo. A na autku letni setup :/Wysłane z mojego telewizora Oca u mnie tak samo także mandat za "niemanie" zimówek ? nie przeszło to więc spokojnie Tutaj Ci sie udalo. A tez na letnim setupie z wawy? Wysłane z mojego telewizora Oszalałeś.... jeszcze wczoraj miałem spotkanie z video rejestratorem na obwodnicy. Na wysokości Oleśnicy niebiesko się za mną zrobiło.... pomiar.... 160,3 km/h ale porozmawiali, pośmiali się i puścili
oca69 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 :hi:bry Dajcie nelsonowi spokój kupi co będzie uważał za stosowne a po za tym kupić to nie problem tylko utrzymać to potem Dokładnie... już pisałem. Nie ważne co kupi aby jeździło. Jak chce małe i zwinne to S3 jest jakimś rozwiązaniem albo szukanie A3 w q w TDI Dobrze prawisz trojeczki ladne sa Wysłane z mojego telewizora
hornet Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 :hi:bry Dajcie nelsonowi spokój kupi co będzie uważał za stosowne a po za tym kupić to nie problem tylko utrzymać to potem Dokładnie... już pisałem. Nie ważne co kupi aby jeździło. Jak chce małe i zwinne to S3 jest jakimś rozwiązaniem albo szukanie A3 w q w TDI Dobrze prawisz trojeczki ladne sa Wysłane z mojego telewizora Ja w większości mam rację i przeważnie wychodzi na moje
szymeniu Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Na alle masz kilka szt A6 C6 3.0 Tdi za dobry pieniądz... jedna nawet od kercziego bodajże w dobrym hajsie, ile to roboty przedzwonić zapytać... cwiartek udostepnial na fejsbuczku, opcja tez zacna ryj andrzej z japka nabazgrolił I przebieg cofany:decayed: Nie chcę takiej dużej lochy jaką jest A6, w czarnej zawsze woziłem powietrze albo szynki na siedzeniu pasażera. Chciałbym TT, ale te silniki 2.0 TFSI to tragedia. 3.2 fajny, ale mało rozwojowy. Za diesla znowu trzeba ładny hajz wyłożyć. Na A5 znowu mnie nie stać w tej chwili. Pozostaje jedynie Golf, Clio RS lub B7 3.0 Tdi, aczkolwiek buda B7 jakoś do mnie nie przemawia. Chyba, że w s pakiecie:wink: B8 w tej chwili również za drogie, aby nie kupić zajechanego szmelcu:kwasny: Nie dziczej Kup S4 B6 zapierdol za 10 koła kompresor i będziesz miał jedyne auto w PL ( takie mam wrażenie) a z 300 km zrobi Ci się z 500.S4 kupisz za 40 + 10+ 10 za 60 kaflonów bedziesz miał wsio co chcesz. No chyba że buda znowu nie odpowiada... Opierdoli go każde 2,7 w bicie (zmodzone podobnie) spalając o połowę mniej paliwa. 4,2 V8 na śrubie będzie palić nie mniej niż 18 Chyba że Nelson został spadkobiercą jakiegoś szejka i mu teraz nafta z kranu leci
szczuraz Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 I sniegu tez nie wdze u siebie na wichurze. A chetnie bym cos polatał
oca69 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 I sniegu tez nie wdze u siebie na wichurze. A chetnie bym cos polatał Spokoj wodza, jeszcze sie doczekasz Wysłane z mojego telewizora
chopin Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 no to taka sytuacja MTN Kielce w TVN FAKTY ( nielegalne wyścigi ) - YouTube to jest dopiero qfa złomek "a gdzie świtała ? - NIE MA "
Rekomendowane odpowiedzi